Врачки подлудиха Тони Дачева

Несполуките с мъжете след Найден Милков и диабетът съсипали Тони

  Твърде много нещастия се струпаха на певицата Тони Дачева. Години наред тя безстрашно посреща един след друг безмилостните удари на съдбата. Най-близките й се притесняват, че бронята й започва да се пропуква. Тони буквално лудва по свръхестественото. Убедена е, че сънува пророчески сънища и има силите да контактува с отвъдното.

„Лъжливи гадателки са виновни за разстроената психика на Тони. Тя твърде много се увлече по ходенето на врачки. Обещаваха й да я излекуват от диабета, лъжеха, че ще може да зачене, взимаха й парите с измислените си пророчества. Всички тези празни надежди още повече увеличиха болката й“, просълзяват се някои от най-близките приятелки на Тони във фолксредите.

Родената в сливенското село Блатец изпълнителка явно търси спасение от заобикалящата я реалност.

Животът й започва като сбъдната приказка и постепенно се превръща в кошмар. Тони от дете показва певческите си заложби и е постоянно присъствие по училищните празненства. Истинският й пробив идва, след като влиза в оркестър „Кристал“. Дачева реално е първата фолкзвезда на България, след като започва да пее сръбски парчета още през 1987 г.

„От съвсем малка сънувам, че един ден ще бъда звезда на сцената.

Виденията ми се оказаха пророчески и наистина успях да пробия. С колегите от „Кристал“ записахме касета с български парчета в абсолютно мизерни условия. След това беше продадена в 100-хиляден тираж. Първата съм в бранша, въпреки че всички короноват Глория за примата на попфолка“, категорична е фолкзвездата.

Парите и славата са нищо, ако няма с кого да ги споделиш. Тони Дачева среща първата си и последна голяма любов в култовата бургаска кръчма „Чайка“. Съоснователят на „Първа частна полиция“ Найден Милков не пропуска шанс да стане от масата си, за да пее в дует с красивата мома, която весели клиентелата. Двамата, без да се задъхат, правят истински музикални маратони. Пеят до сутринта, а след това остават сами да си разказвaт кой какво е преживял и за какво мечтае.

Тони Дачева и Найден Милков

„Любовта ме сполетя внезапно. Една сутрин осъзнах, че не съм безразлична към Найден. Той също ми призна, че иска нещо повече от едно партньорство на сцената. Първите ни години бяха една сбъдната приказка. Обичахме се, имахме всичко, хората ни боготворяха Страхувах се, че ще се събудя и всичко ще се окаже, прекрасен сън“, изповядва се Тони Дачева.

Един ден тя наистина е принудена да се върне в жестоката реалност. Любимият й вече е достатъчно известен и желае да гребе с пълни шепи от даровете на съвременната цивилизация. С лека ръка той загърбва 12-те години съвместни спомени и подава молба за напускане от живота на Тони Дачева.

„След това не срещнах друг като Найден. Той е мъж с особено излъчване. Пробвах с други, но все нещо не се получаваше. Сякаш свикнах със самотата.

Сърцето ми се вкамени, никой не успя да го разтопи отново“, просълзява се изпълнителката на мегахита “Звезди ли искаш да ти свалям“. Тя свиква с липсата на мъжка подкрепа в живота си. Друга е голямата й болка. Тони винаги е мечтала да има свое дете.

„Така и не успях да забременея. Тялото ми се оказа податливо на болести и не издържа този изпит. Ходех по врачки, за да търся помощ. Те обещаваха, че всичко ще се оправи. Лъгали са ме. Постепенно започнах сама да търся отговорите и да чета книги, с които да развия съзнанието си. Така можех да търся отговорите на въпросите извън реалността, която ни заобикаля“, показва първите симптоми на разстроена психика Дачева.

Положението й се усложнява, след като става жертва на отвличане. Известният пернишки мафиот Стоян Кръстев – Драгановеца я държи в плен часове наред в свое заведение до язовир „Лобуш“ край Перник.

Тони успява тайно да се обади на свой приятел, който идва да я спасява с помощта на ченгетата.

Прекараните няколко часа в плен завинаги оставят отпечатък върху живота на Тони. Малко по-късно тя започва да изпитва хронични здравословни проблеми, а лекарите й съобщават, че е болна от диабет.

„Влязох в стаята на доктора и той лаконично ми съобщи, че имам неизлечимо заболяване. В първите няколко часа не знаех на кой свят се намирам. След това се поинтересувах от болестта и осъзнах, че мога да съжителствам с нея в едно и също тяло. Не ми беше лесно да се подготвя за мисълта, че оттук-нататък ще трябва да живея по съвсем различен начин“, проплаква Тони. Тя постепенно изчезва от светлината на прожекторите и започва да чете книги, описващи отвъдния свят. Колегите й твърдят, че е много отслабнала и затова гледа да стои встрани от медийния интерес.

„Някъде пишеше, че умирам. Много е стресиращо да прочетеш за собствената си смърт, дори да знаеш, че не е вярно. Истината е, че продължавам да се боря. В моите книги пише, че човек може сам да изкове бъдещето си, ако използва силата на съзнанието. Ще продължа да пея, докато съм интересна на хората. Не съм се отказала и да осиновя дете“, подготвя се за поредната си битка Тони Дачева.

Крие, че е циганка

Тони Дачева упорито крие, че е от ромски произход. Още в зората на демокрацията тръгва мълвата, че гласовитата блондинка всъщност има циганска кръв във вените си. Наистина е повече от странно какво прави една чиста българка в цигански оркестър, но Тони има своето обяснение: „От тях единствено човек може да се научи да пее“.

Истината бе разкрита преди години от Софи Маринова. „И Тони Дачева е наша, ама не иска да се знае. Защо крие, че е циганка? Говорили сме си, а тя вика: „Сестро, нали знаеш, българите не ни обичат“. „Ааа, няма такова нещо, мен как ме обичат“, викам й аз. Ама тя не ще да я знаят“, разказа си простосърдечно Софка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *