Врачка развела Веселин Маринов

Веселин Маринов и Цветанка се разделиха, след като тя бе следена и подслушвана от него със специални разузнавателни средства
Веселин Маринов и Цветанка се разделиха, след като тя бе следена и подслушвана от него със специални разузнавателни средства

  Ясновидка, до която Веселин Маринов се допитвал в критични моменти, го предупредила за изневерите на бившата му съпруга Цветанка. Именно това подтикнало певеца да шпионира половинката си. Щом бракът му зациклил, Веско посетил гадателката и тя потвърдила, че със семейното му щастие е свършено. Нещо повече – разкрила, че съпругата на изпълнителя му слага рога.

Благодарение на проследяването, което Маринов направил с помощта на своя близък приятел и тогавашен шеф на МВР Цветан Цветанов, изневярата на Цветанка била документирана със СРС-та. Неслучайно впоследствие госпожата се оплака, че мъжът й скъсал с нея с писмо, дълго 34 страници. Певецът не бил прекалено обстоятелствен за раздялата си, но приложил стенограма от любовните разговори на прелюбодейката. Чувствителният Веско бил толкова омерзен от предателството на законната си половинка и вулгарните й телефонни откровения, че дори не пожелал да я уведоми в очите, че я напуска.

Веселин Маринов Първите подозрения на изпълнителя на „Горчиво вино“, че жена му се е разхайтила дошли през пролетта на 2012 г. Лампичката му светнала от публикация в пресата интимна афера на съпругата му. На Веско не му се щяло да повярва, но въпреки това помолил Цветанов да му помогне да научи истината. Така в продължение на две седмици Цветанка била подслушвана по съмнение в с*кс афера с турски бизнесмен.

Няколко месеца по-късно плъзнал и слухът за забежка на госпожата с Христо Стоичков, а се появили и техни общи снимки. Тогава подслушванията отново започнали. Този път обаче – Цветанов разрешил и монтирането на камери в дома на певеца.

Когато и пророчицата потвърдила, че Цветанка не е вярна на мъжа си, разузнаването със СРС-та станало постоянно. То продължило до момента, в който за изневярата не били събрани категорични доказателства.

Веско Маринов и Цветан Цветанов
Веско Маринов и Цветан Цветанов

За заслугата на врачката в развода му Веско спомена и при гостуването си във „Всяка неделя“. Пред Кеворк Кеворкян певецът си призна, че в критични моменти от живота си ползва услугите на ясновидка, която го съветва как да постъпва. Пред въпросната гадателка Маринов дори си позволил да поплаче след като съдът разтрогнал брака му с Цветанка. Провидицата го окуражила, че ще срещне нова любов, но това по думите й щяло да стане най-рано след 3-4 години.

„Когато съм предаден, когато ме напусне любовта, когато съм разочарован, тогава не пея. Моите съмнения за изневяра ясновидката ги констатира и по-късно разбрах, че са истина. Питал съм я за важни неща в живота ми. Познавала ми всичко. Аз много обичам „Евровизия“ и когато 5 години бях в Германия, бях влюбен в този фестивал. Печелеха хора, които после ставаха големи звезди. Аз взех участие с една песен, която смятах, че е хубава. Всичко мина много добре, но нямах търпение и се обадих на моята ясновидка, за да я питам какво ще стане. Поне още един час трябваше да чакаме гласуването. Беше някакъв религиозен празник и тя ми каза, че не вижда нищо. Когато отпаднах, ми се обади и ми сподели, че не й е било удобно да ме извести, че ще отпадна“, изповяда се пред Кеворкян шлагерният изпълнител.

Личната му гадателка врачувала само на отбрани клиенти, затова певецът не иска да разкрие името й. Само малцина от най-близките му приятели знаят коя е, кога и къде приема.

Веселин Маринов Опасявайки се, че ще го вземат на подбив, певецът първоначално заяви във „Всяка неделя“, че не ходи по врачки. После се изпусна, че е ползвал услугите на шаманка, но побърза да се оправдае, че било само веднъж. И чак когато водещият го притисна, че такъв сантиментален човек като него не може да не се съветва с ясновидци, цялата истина лъсна. Едва тогава Веско призна пред водещия и зрителите, че се допитва до конкретна провидица, на която има безрезервно доверие.

Маринов вярва не само на врачката си, но и на знаците, които получава насън и наяве. Преди няколко години в продължение на няколко месеца му се присънвало всяка вечер, че танцува с непозната дама на лунна светлина. Чудел как да изтълкува това и като не намерил отговор, посетил ясновидката си. Тя му заръчала да спре да спи толкова много, за да може сънят му да се случи и в реалния живот.

Веско послушал гадателката и скоро след това срещнал палавата Цветанка. Уви, 2 години по-късно приказката му с нея приключила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *