Владо Манчев мрази деца

Владо Манчев
Владо Манчев

  Липсата на потомство в куцащия брак на Елеонора Манчева и бившия футболен национал Владимир Манчев редовно буди подозрения, че Мисис Вселена не може да има деца. Вината детска глъч да не оглася дома им обаче не е на чернокосата красавица, а на нейния съпруг, твърди източник.

Нора и Владо се запознали във фризьорския й салон, на който футболистът станал клиент. След трансфера от ЦСКА в „Лил“ бившата манекенка започнала често да пътува до Франция. Веднъж, след като я взел от летището и докато тя си взимала душ в банята, Манчев украсил цялата си квартира в сини и жълти свещи и паднал на колене с „Ще се омъжиш ли за мен?!“ като според мълвата, подкрепил предложението с годежен златен пръстен с диаманти и часовик „Шопар“ със скъпоценни камъни.

Така се стигна до 30 май 2004 г., когато двойката се врече във вечна вярност. Целият национален отбор и този на ЦСКА, покойният вече Иван Славков – Батето, Иван Вуцов, треньорите Катуци и Симоне се изтърсиха в хотел „Хилтън”. Невиждан дотогва пищен дъжд от фоейрверки гръмна над купона, а Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“ веселиха гостите. Вече 9 години след сватбения ден всички се питат защо Манчеви все още нямат дете. Навъртялата 33 миска много иска да си има бебе, но няма кой да я заплоди, категорични са от най-близкото обкръжение на популярното семейство.

Бракът на Владо и Елеонора е изправен пред сериозно изпитание
Бракът на Владо и Елеонора е изправен пред сериозно изпитание

Нора е абсолютно здрава и въобще не е с нарушени репродуктивни способности, както медиите постоянно я изкарвате. Проблемът е във Владимир. Той мрази деца. Не, по-точно е да каже, че той мрази всички хора. Абсолютно социален тип, който не води никакъв социален живот. Той няма и приятели!“, коментират пред журналисти футболисти, доскоро играли рамо до рамо с пазарджиклията.

Преди време, притеснени, че дъщеря им ще си остане без деца, родителите й настояли с Владо да преминат курс при семеен психотерапевт. Хората се надявали по някакъв начин той да излекува личностното разстройство на зет им.

Социопатът обаче вдигнал скандал че се чувства напълно удовлетворен от поведението и начина си на живот, а желанието на Нора да ражда си било неин проблем.

Темерутът непрекъснато повтарял, че лично той няма намерение да става родител, понеже му било по-добре да си гледа кефа. „За какво ми е дете, само да ми нарушава рахата и спокойствието“, оправдавал се футболистът детемразец.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *