Владо Данаилов: Искам да живея в България!

Владимир Данаилов

  След като се помири баща си – кинолегендата Стефан Данаилов, извънбрачният му син Владимир уверено заяви пред журналисти, че се връща окончателно в родината си.

По-шокиращо обаче бе признанието му, че не иска да има деца. Връзката му с приятелката му Виктория била повече от сериозна, но и двамата не искали да имат свое дете. По-склонни били да си осиновят. Причината се криела в нещастното детство на Владимир, който израснал разделен от биологичния си баща и бил отглеждан от тримата съпрузи на майка си Ирен. Наследникът на Ламбо се страхувал, че ако има собствено дете, може да бъде наранено като него, затова предпочитал някой ден да си вземе изоставено дете от някой дом.

Владимир Данаилов и Ирен Кривошиева

Откакто след 25-годишна мистерия истината за съществуването на 26-го-дишния Владимир бе разкрита, а той се завърна в родината си, ексцентричният младеж не спира да шокира с изцепките си. Американският възпитаник откровено призна, че редовно посягал към забранените удоволствия на психотропните вещества. Понякога вземал LSD и халюциногенни гъби, а друг път врътвал по някой фас марихуана. В Америка, където Владко завършил икономика, това било обичайно за повечето колежани. Въпреки, че докара до прединфарктно състояние Ламбо с влизането си в Къщата на „ВИП Брадър“, синът му получил благословията му да остане в България. Младежът с по-особени религиозни възгледи взе акъла на смаяните си съквартиранти, като призна, че не му трябва нищо, че не го интересува материалният свят и всички трябва да станат като него. На въпроса с какво все пак се храни, той каза, че има винаги добри хора и като протегне ръка, те му дават храна. Важна била вярата и нищо друго.

„Аз няма от какво да се крия или срамувам. Категорично съм решен да остана да живея в България и да продължа живота си тук“, категоричен е Владимир. Той откровено признава, че не е гледал филмите на родителите си – някогашните секс символи на родното соцкино. Виждал бил части на само някои от тях по телевизията. Наследникът на Стефан Данаилов показно твърди, че не се интересува от тези филми. Владимир отрича да е гледал „Хотел Централ“, в който майка му играе главната женска роля, както и филмите с участието на прочутия си баща „Дами канят“ и „На всеки километър“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *