Владимир Данаилов прекарал 3 дни в кома след куршум в главата

Владимир Данаилов

  Ужасяваща драма белязала детството ма Владимир Данаилов, стана ясно от достоверни източници.

Когато Влади е на 12 години, бива прострелян в главата и близо седмица е в кома. Зловещият инцидент драстично променя сина на Стефан Данаилов и го белязва доживот. Като ученик Влади се прибирал най-редовно в България. Синът на Ламбо имал доста приятели в родината си и затова се връщал с огромно нетърпение.

Прекарвал летата с другите деца, като вършели момчешки бели, ритали топка и се забавлявали навън. Лятото на 1998 година не правело изключение – Влади почти не се прибирал вкъщи от игри на открито. Един ден, докато играел със съседските деца на мач, едно от тях ритнало топката и без да иска, уцелило колата на съсед. Пищящата аларма на скъпото возило огласила цялата околност. Когато собственикът чул алармата, излязъл на балкона с пушка и започнал да стреля напосоки. Улучил Владимир точно в главата. В настъпилата паника всички момчета започнали ужасено да крещят, а Ирен излязла навън, стресната от виковете. Когато видяла детето си цялото е кръв, хукнала за „Пирогов“. По пътя Влади припаднал и прекарал три дни в кома.

Владимир Данаилов

До ден днешен Ирен Кривошиева твърди, че това е най трудният момент в живота й. Когато Влади се събужда, тя забелязва, че синът й се е променил. Ведрият и непрекъснато лудуващ малчуган е заместен от философстващо момче, което се вълнува само от много сериозни теми. Изведнъж момичетата, колите и това да бъде популярен в училище спрели да го интересуват изобщо.

Днес Владимир Данаилов впечатлява с не особено ясните си религиозни възгледи. По тази причина отскоро упорито се носят слухове, че членува в американската секта „Слово на живот“.

Всъщност сектата се доближава до тази на популярните у нас мормони. Тя внушава на хората, че ако не се покаят, задължително ще бъдат наказани лошо. Точно по тази причина Владо прави опити да превъзпита към „по-добро“ всички хора, категорични са запознати.

Най-голямата му мечта е да дойде Царството Божие. Най-запомнящият се момент в живота му е, когато видял Бог в сърцето си, споделя синът на Ламбо. Близки до обърканото момче са категорични, че той видял Бога по време на трите дни, в които се е намирал буквално между живота и смъртта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Владимир Данаилов прекарал 3 дни в кома след куршум в главата"

  1. Теди   02.12.2019 at 14:20

    За жалост момчето е лудо.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *