Вихра не дава щерка си на Иван вече цял месец

Вихра и Иван с Ава докато бяха семейство

  Войната между Вихра и Иван за родителски права над Ава се разгоря с нова сила. Причината отново е издръжката на малкото момиче, която според отчаяната съпруга е мизерна.

Бившата водеща настояла продуцентът да увеличи парите, които дава за детето, а за капак да приготви солидна сума за лятната й ваканция, за да може да изкара почивка на морето. Разбира се, Вихра включила и себе си в разходите, тъй като щяла да придружава щерка си. Точно това обаче подразнило опосума и той отказал да даде парите.

„Иван й каза, че той има право да почива по един месец лятото с детето, както е решил съдът, и затова той ще ходи с нея на море. Така отряза Вихра и тя побесня“, обясняват запознати със скандала.

Бившата водеща отсякла, че въобще няма да му даде детето и вече цял месец отказвала да отстъпи. Иван пък се поболял, защото отдавна не бил виждал щерка си.

Вихра и Ава

„Имам тежки лични проблеми за решаване. Какво се случва в държавата, ми е на втори план пред това какво се случва с детето ми и в личния ми живот“, заяви по време на гостуването си в „Предаването на Карбовски“ продуцентът Иван Христов и озадачи колегата си. Според запознати със семейните драми на опосума той имал предвид именно тежките разногласия с бившата си съпруга.

Преди месец двамата си спретнаха люта свада и в храма на Темида. Бившите съпрузи се засякоха сутринта на 13 май пред зала на Съдебната палата, в която течеше бракоразводното им дело. Вихра и Иван оживено коментираха повече от 15 минути подробности около развода си, но отказаха да споделят каква е ябълката на раздора.

По всичко личи обаче, че и до днес не са стигнали до консенсус и драмата им продължава.

Вихра и Иван се разделиха преди 2 години, когато стана ясно, че продуцентът кръшка с колежката им Ирина Сарачинова. Последната също се разведе, след като с опосума официално съобщиха, че са влюбени и се обичат.

Миналото лято след сърцераздирателна тирада в предаването „Директно Карбовски“ Иван успя да разчувства Вихра и тя му разреши да вземе Ава на море в компанията на съперницата си Ирина, Андрей и тогавашната му приятелка Маргарита Будинова. Сега обаче отчаяната съпруга се е запънала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *