Витомир Саръиванов се грижи за болна дъщеричка

Витомир Саръиванов

  На най-тежко изпитание е подложен вече няколко години Витомир Саръиванов. Топ журналистът, който от началото на месеца е лице на сутрешния блок на ТВ 7, се грижи за дъщеричка, на която докторите са поставили жестока диагноза. Марина страда от синдром на Уилямс, забавящ развитието й.

Вито и съпругата му Диляна са съсипани, когато лекарите им съобщават, че бебето им няма шансове да оздравяване. Двамата обаче не искат да се примирят с безнадеждността на случая и полагат всички усилия да помогнат на чедото си.

Днес Марина е вече второкласничка и са й създадени условия да се чувства като нормално дете. Лечението й изисква изключително скъпи медикаменти, но Саръиванов й ги осигурява с цената на всичко. Той все така смята, че има шанс рожбата му да се оправи.

Витомир Саръиванов с дъщеричката си Марина

„В нейния случай е трудно да се правят каквито и да било прогнози. Всичко е Божа работа. Тук в България много малко се знае за това заболяване, а  и няма източники откъдето да се почерпи информация.

Не съществуват дори  организации, подкрепящи родителите с такива деца. Но въпреки всичко ние не губим надежда“, споделя мъката си водещият.

Новото лице на ТВ 7 е най-голямата опора на семейството си. Жена му Диляна е почти изцяло отдадена на болното момиченце, а Витомир има задачата да се занимава с първородния им наследник Стефан.

Той е батко на Марина с четири години и си личи, че е наследил общителността на баща си.

Вито и Стефан, който вече върви по телевизионната пътека на баща си

Стефчо отдавна напира за изяви на екрана и в едни от последните издания на „Почивна станция“ Вито осигури рубрика, в която хлапето да раздумва известни личности от шоубизнеса и политиката.

Въпреки трагедията с болната дъщеря днес животът на водещия и жена му Диляна изглежда като пълна семейна идилия.

Преди време обаче не беше така, за което „вина“ имаха папараци. Те изловиха телевизионера на калъп с любовница из сокаците на Витоша. Оказа се, че засуканата мацка е пиарка на „Биг Брадър“, но се грижи и за оралното задоволяване на Вито в собствения му автомобил.

Най-големите съкровища на Вито са децата му. Заради тях водещият стана нов човек и съхрани семейството си

След като скандалните фотоси видяха бял свят, Саръиванов беше принуден да се изнесе от жилището си, оставяйки половинката си Диляна сама с децата. Всички бяха сигурни, че секс издънката на журналиста ще му докара развод, но сгрешиха. Няколко месеца по-късно българският Фродо, както наричат Вито, се върна в семейното ложе, а жена му намери сили да прости лъсналата пред цяла България изневяра.

Приближени до двойката издават, че болестта на дъщеря им е била основният мотив на Диляна да приеме Витомир обратно при себе си.

Водещият пък дал клетва никога повече да не нарушава съпружеския си обет и действително станал нов човек. Той загърбил всякакви забавления и се превърнал в примерен домошар. Горчиво съжалявал за изцепката с любовницата си и изпитвал признателност към законната си половинка, която преглътнала предателството му с друга жена.

„Имам познати, които са напуснали съпругите си, когато им се е родило болно дете. Не разбирам как може да направиш такова нещо. Ясно е, че е тежко и трудно. Семейството ти се обръща. Начинът, по който другите излизат на разходка или отиват на почивка, няма как да се случи на теб. Това обаче не е повод да кажеш „мен какво ме интересува“, да обърнеш гръб на жена си и да я оставиш сама с децата, споделя претърпелият пълна морална метаморфоза Витомир Саръиванов.

 

Страда от подагра

Малката Марина не е единствената болна в семейството на Витомир. Водещият също страда от сериозно заболяване – подагра, но не обича да говори на тази тема.

Саръиванов се бори с т.нар. болест на аристократите и се лекува с медикаменти, които облекчават болезнените симптоми. Освен това топ журналистът спазва специална диета, назначена му от лекари, и
не консумира никакъв алкохол.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *