Виж президента Плевнелиев и жена му като младоженци!

Първата обща снимка на президентската двойка, която се появява в публичното пространство

  Погледнете архивна снимка на президента и съпругата му в първите им дни като семейство. Паметният фотос е от 2000 – годината, в която тогавашният управител на „Бизнес Парк София“ се венчава за 11 години по-младата от него Юлияна. По това време тя е завършила току-що право в Нов български университет.

На снимката, на която Плевнелиеви позират с приятелски семейства, прави впечатление, че Първата дама още оттогава се крие от обектива на фотоапарата. Навик, който ще остане непроменен 10-години по-късно. До ден днешен Юлиана Плевнелиева не се е появила на нито едно от публично-церемониалните събития със съпруга си.

Двамата се запознават през 1998 г. и между тях пламва любов от пръв поглед, разказва държавният глава. Днес съпругата на Плевнелиев притежава имоти, на които биха могли да завидят голяма част от заможните българи. Юлияна Плевнелиева е притежател на 7 къщи и 12 млн. лв. в сметката си. Тя разполага с вили в Черноморец, село Баня – Разложко и дори на Халкидики. Със семейството си се ширят в тузарска къща в луксозния комплекс „Резиденшъл парк“ в близост до Околовръстното шосе.

Веднага след влизането си в политиката, Росен Плевнелиев прехвърля голяма част от своите фирми на името на половинката си. Една от семейните компании дори сменя наименованието си от „Плевнелиев консулт“ на „Ателадиа консулт“, като Юлияна става и собственик и управител.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *