Виж какво накара Диляна Попова да зареже Таки!

Диляна Попова

Красавицата Диляна Попова се разделила със задържания в Дубай наркобос Таки, след като той прегазил пред очите й куцащо сакато кученце.

Дълги години подробностите около скъсването на отношенията между двамата бяха сред най-големите мистерии на българския хайлайф. Синеоката моделка не си позволяваше да коментира и сричка относно раздялата им и с това подклаждаше още повече нездравия интерес около връзката им.

Едва неотдавна една от най-красивите жени в България сподели за своя провалена връзка с изключително заможен мъж. Едва ли някой би могъл да бъде сигурен, че Диляна Попова говори за Таки, ако моделката не беше споменала точното време на скъсването им – в края на 2008 година.

Христофорос Аманатидис - Таки

Именно по това време хубавицата и наркобосът бяха неразделни, връщат лентата светски хроникьори.

„Много ясно помня мига, когато изведнъж нещо се пречупи в душата ми по отношение на този човек. Бяхме някъде на път, минавайки през някакво село. По едно време видях как едно болно и сакато куче иска да пресече улицата. Аз обожавам кучета и въобще животните. Помолих го да намали, понеже кучето не може да върви, а гой нарочно премина през него. С мощната си кола ще намалява заради някакво си куче! През целия път плаках много и в този момент ми стана ясно колко сме различни всъщност с него“, споделя емоционално красавицата.

Тя категорично отрича всички клюки, които са излизали по адрес на връзката им. Диляна никога не е получавала подаръци за стотици хиляди левове и бронирани джипове. Споделя, че двамата са имали доста обикновена връзка и не се сърди на приятелката си Боряна Шехтова, която я измести от сърцето на Таки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *