Вижте: Тайната любов на Станка Златева

Станка Златева и Кирил Терзиев
Станка Златева и Кирил Терзиев се разделили заради треньора си Симеон Щерев

  Борецът Кирил Терзиев от Петрич е голямата любов на Станка Златева, научихме от достоверни източници. Шампионката и колегата й били интимни за кратко, но в крайна сметка се разделили.

Според слуховете треньорът Симеон Щерев натирил Кирчо от националния тим, тъй като имал лоша слава на плейбой и съществувала вероятност да разбие сърцето на Станка. Тя била пълна противоположност на донжуана, но много го обичала и дори го запознала със семейството си. А след като двамата скъсали, така и не успяла да го прежали.

Малко преди пехливанката да влезе във „ВИП Брадър“, приятели й подшушнали, че Кирил чака дете. Забременил бил момиче, което едва познавал – някоя си Атанаска. Тогава Станка заронила сълзи и в следващите дни плакала неутешимо.

Само тарикати и използвачи се навъртат, оплаква се спортистката
Само тарикати и използвачи се навъртат, оплаква се спортистката

В последния й разговор с Кирчо той я упрекнал, че общият им треньор Щерев има вина да не са заедно.

Златева изслушала петричанина, но не прибързала с изводите и не намразила наставника си. За нея той бил като втори баща, особено след като биологичният й родител починал след грешна лекарска диагноза.

Именно мъката по Кирчо, както и желанието да се омеша с хайлайфа, накарали боркинята да влезе във „ВИП Брадър“. Тя се надявала престоят й в Къщата да я разсее и да й помогне да забрави мъжа на живота си.

Станка не е имала друг интимен приятел до този момент. Ухажори никога не са й липсвали, но все попадала на тарикати, които я използвали, за да им плаща сметките. Тя бързо ги разбирала що за стока са и ги разкарвала.

„Имам лошо отношение към силния пол и не зная дали ще го преодолея. По лагери съм била с много мъже, но ги възприемам като груби, едри, сакати, космати.

С Мира Радева в Къщата на "ВИП Брадър"
С Мира Радева в Къщата на „ВИП Брадър“

Когато някой ми обърне внимание, рано или късно се стига дотам, че отидем ли на заведение, аз трябва да оправям сметката. Човекът, с когото съм излязла, се изнася към тоалетната точно когото е дошъл моментът за плащане. Вече не знам дали ще намеря някога мъжът за мен. Мечтая си, но не го срещам. Около мен се навъртат само използвачи и тарикати. Тези титли по някакъв начин са ме променили, но не чак до там, че да забравя откъде съм тръгнала. Отново съм си на село. Тук, въздухът се осеща по-сладък. Вечер си пийвам по една-две чашки, за да заспивам спокойно. При мен любовта е трудна, нямам човек до мен. Мъжът ми трябва да е някой арабия, да разбира от село, иначе какво би правил тук“, изповяда се Станка в Къщата на тазгодишния „ВИП Брадър“.

Въпреки че си няма половинка, тя не се чувства самотна или нещастна. И все пак се надява, когато приключи шоуто, да попадне на човек, който да не й налага ограничения и да е готов да прави компромиси.

Коментарът на Мира Радева за любовния живот на Станка.

Станка Златева Мира РадеваЗлатева наскоро отприщи голям скандал в Къщата. Шампионката по борба се ядоса, че социоложката й дава съвети, а се намеси и Ваня Червенкова. Бизнесдамата и Радева дори се хванаха за косите.

„От кое село беше тя? От Крушари ли? Разправя навсякъде, че мечтае да си има партньор в живота, а тук вместо да се старае да го намери, или поне да поиска съвети как да постигне това, тя се е лепнала за единствената жена, която също е без мъж – Ваня. Кое е това нещо, на което може Ваня да я научи? Сигурно да си намери някой донор, да му роди дете и накрая сама да си го гледа. Станка обаче не възприема чуждото мнение, непознатото не го приема, няма смелост да рискува и ще си страда заради това“ заяви Мира.

Неудачите в любовта са се отразявали пагубно върху кариерата на спортистката. Миналата година Станка изпаднала в слаба форма точно преди олимпиадата и не желаела да тренира заради несподелена любов. Тя дори се колебаела дали да участва на игрите в Лондон.

Никой от приятелите й не знаел кой е обектът на чувствата й, заради когото била готова да зареже тепиха. Станка била станала толкова потайна, че не споделяла нищо дори с най-близката си изповедничка – жената на своя треньор Симеон Щерев – Мария.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *