Вижте кои са мъжете в живота на Ваня Цветкова

Ваня Цветкова

  Стане ли дума за мъже, Ваня Цветкова прави ледена физиономия и категорично отказва да дава каквито и да било подробности. „Приключих с тази тема отдавна“ е дежурният лаконичен израз на звездата от „Седем часа разлика“.

Въпреки думите й обаче талантливата актриса няма как да отрече, че в живота й има двама мъже, които са оставили завинаги отпечатък в сърцето й. Това са Павел Дойчев и синът му Павел – плът и кръв от любовта му с Ваня Цветкова.

Историята започва преди точно три десетилетия, когато съдбата събира Ваня и Павел на снимачната площадка на „Комбина“. Във филма, превърнал се в класика на родното кино, двамата изиграват една от най-опасните, но и въздействащи сцени. Актрисата увисва с главата надолу от втория етаж, а човекът, който отговаря за живота й през това време, е именно Павел Дойчев, работещ като професионален каскадьор.

Ваня Цветкова и Павел Дойчев – млади и влюбени до полуда. Днес от огъня на чувствата им е останала само пепел в която никой от двамата не желае да се рови

„Да знаех, че ще ми стане жена, щях да я изпусна в онзи момент“, залива се от смях 30 години по-късно Дойчев. Няколко месеца след края на снимките между него и Ваня избухва страстна любов, която ги води чак до Гражданското.

Като плод от нея се ражда момче, наследило изцяло красотата на майка си. Когато бебето се появява на бял свят обаче, тя е тази, която избира да го кръсти с името на баща му Павел.

„В онези години нямаше видеозони и Ваня се надяваше да роди момиче, защото аз вече имах две момчета от предишния си брак. Да, ама не. Акушерката ми донесе бебето и каза, че се е родил малкият Павел. Беше толкова мило, че Ваня го е кръстила на мен“, умилява се Павел Дойчев.

Когато синът им е на 18 години, екранната Таня Стоева от „Седем часа разлика“ взема категоричното решение да се разведе със съпруга си. Тя вече е успяла да се установи трайно в Лае Вегас, макар че работи като крупие в местно казино и никак не й е лесно. Павел Дойчев пък иска да си живее в България и далечното разстояние си казва думата.

Павел-младши е взел красотата на майка си и е най-голямата радост в живота й

„На Ваня явно й се натрупаха много неща и някой трябваше да опере пешкира! Един ден тя дойде и ми каза: „Павка, ние трябва да се разделим с теб!“. Отвърнах й: „Няма да ти дам развод!“. Уж, че я заплашвам… Но можеш ли да спреш жена, която иска да се раздели с теб… При развода й дадох всичко – и апартаментите, и къщата в Америка, и вилата, и колите… На стойност над 300 000 лв. Нищо не съм взел! Само четката за зъби и джапанките, всичко друго й оставих…“, твърди изоставеният от красивата актриса кинокаскадьор.

Колеги на Ваня обаче издават, че между тях имало доста скандали. А решението си да го напусне красивата актриса взела след зверски побой който той й нанася в нетрезво състояние.

С днешна дата Павел Дойчев се е заселил в бургаското село Фазаново. Комшия е с друг хитов актьор и звезда от „Седем часа разлика“ – Юри Ангелов, когото зрителите познават като руския мафиот Распутин от поредицата на Би Ти Ви.

Мъжът на Ваня Цветкова живее в подобие на фургон, което е нарекъл Барака Обама. Първо, защото е барака, а Обама поради факта, че е главният организатор на културния живот в странджанското село. Въпреки това твърди, че води почти аскетичен живот и е издигнал като свой основен приоритет духовното си развитие.

Павел Дойчев (вляво) с комшии от село Фазаново. В средата е друг любим актьор от „Седем часа разлика“ – Юри Ангелов (Разпутин от сериала)

За разлика от Павел Дойчев, синът му няма намерение не само да заживява на село, ами и изобщо да се връща в България. Заселено в Америка от най-ранна детска възраст, момчето завършва с отличие тамошен университет и днес се радва на успешна кариера в областта на информационните технологии.

Павел-младши е най-голямата гордост и слабост на майка си Ваня Цветкова. Затова, щракне ли финалната клапа на „Седем часа разлика“, звездата мигом си събира багажа и хваща първия самолет за Америка за да е максимално повече време с наследника си. Въпреки, че самата тя отдавна е прекратила отношенията си с баща му и не иска да чува за него, младежът не е прекъснал връзката с родителя си и веднъж дори гостувал в село Фазаново заедно с американската си приятелка. Поддържа контакти и с полубратята си от първия му брак, които от дълги години също живеят в чужбина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Вижте кои са мъжете в живота на Ваня Цветкова"

  1. Waylon   24.08.2021 at 22:29

    I like the helpful information you provide to your articles.
    I’ll bookmark your weblog and take a look
    at once more here frequently. I’m rather sure I will be informed many new stuff proper here!
    Good luck for the next!

    Отговор
  2. Esther   27.09.2022 at 16:29

    Great blog here! Also your web site loads up very
    fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your
    host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *