Венета Райкова изостави баща си сам след операция

Венета Райкова

  Венета Райкова изпълни с особена жестокост заканата си никога да не погледне баща си дори ако той е на смъртен одър. Научихме, че таткото на водещата Румен е опериран в столична болница. Той не можел да се оправя сам и имал нужда от грижи, но водещата и майка й Цанка не щат и да чуят за него.

Сърцето на Венета дори не трепнало, като научила за състоянието на Румен. Тя заявила, че няма баща и не се вълнува от болежките на чуждия за нея човек.

Същото е отношението и на майката на мис „Горещо“ Цанка. Тя още не му била простила, че преди повече от 35 години Румен я оставил да се оправя сама с малко дете на ръце и хукнал да живее с друга жена.

Въпреки, че оттогава са минали много години, нито Венета, нито майка й искат да видят болния мъж или да си продумат с него. Човекът, който живее във Варна, ги търсил веднага щом пристигнал в болница в София. Според санитарките в Пета градска болница, където е опериран, няколко пъти звънял и се надявал да простят и да му помогнат.

Бащата на Венета - Румен, има и друга дъщеря и гледа нейното дете вместо това на Венета

Седмица откакто лежи в клиниката обаче, нито една от двете не го е посетила. Близките му пък не можели да дойдат от Варна, за да го гледат, и той бил съвсем сам.

В началото на престоя си Румен парадирал пред лекарите с роднинската си връзка с Венета и дори си позволил да заплашва сестрите, че лично водещата ще се разправя с тях, ако не го гледат добре. „Вие знаете ли аз кой съм, бе, какво ме подритвате?! Аз съм бащата на Венета Райкова“, фукал се 60 и кусур годишният варненец. След като не получил подкрепата на известната си щерка обаче, станал тих и не продумвал с никого.

„Спихна направо и се чудим дали е от болестта, или от това, че родната му кръв се отрече от него коментират санитарки в Пета градска болница. Според тях отношението на Венета съсипало оперирания й баща и той нямал никакво желание да се изправи на крака.

Близки до водещата обаче са категорични, че Румен заслужава дори по-лоша реакция от блондинката и майка й, задето си позволява да им звъни след 35 години и да ги моли за прошка. Заради решението му да заживее с друга жена, когато Венета е почти бебе, тя израства без баща и опората на силно мъжко рамо. Майка й Цанка е принудена да напусне родното Попово, опозорена с малко дете на ръце, и да търси препитание и изчистване на името си в големия град. За щастие в София тя среща свестен мъж, ражда му дете и това е полубратът на Венета Стоян.

Румен пък се жени за любовницата си и забравя, че Венета и майка й някога са съществували. Ражда му се още една дъщеря и той никога повече не търси първото се чедо. Не присъства нито на абитуриентския бал на днешната водеща, не и звъни дори когато му се ражда внучето Патрик.

Именно това Райкова не може да прости на татко си и още преди години се зарича, че дори на смъртния му одър няма да го погледне.

Докато беше съквартирант във „ВИП Брадър“ преди няколко години, тя призна голямата си болка пред цяла България и обвини новото семейство на баща си, че нарочно са го отдалечили от нея и майка й.

Тогава обаче роднините на Румен я обвиниха, че е лицемерка и всъщност тя и майка й Цанка отказвали контакт с варненеца и новото му семейство. Бабата по бащина линия на Венета разказа, че той не спирал да търси бившата си жена и щерка си, но го гонели и се криели умишлено. Каква е истината, знае единствено устатата водеща, факт е обаче, че тя цял живот се чувства наранена и изоставена от татко си и сега му го връща тъпкано.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *