Васил Иванов в развод

Васил Иванов
Васил Иванов

  Роднини, приятели и колеги на разследващия репортер от Нова телевизия Васил Иванов са в шок. Най-псуваният и заплашван роден журналист, който нашумя не само с репортажите си, но и със скандалите в личния си живот, отново е в епицентъра на тежка любовна драма.

Чепатият репортер, известен с кибритлийския си нрав и със слабите си ангели, е натирил от къщата си в Княжево съпругата си Деница и е заживял отново с майката на сина си Васил-младши. Рокадата в брачното легло на шавливия журналист съвсем не била изненада за неговите роднини, които отдавна са претръпнали с катаклизмите в любовния му живот. През февруари 2011-а Васил стана баща на момченце, но изненадващо за близките и приятелите си той заряза майката на новородения си син и 5 месеца по-късно се ожени тайно за друга.

Освен 2-годишен син, топ журналистът има и дъщеря от предишна своя връзка с колежка от Нова телевизия, но за обвързване с брак не искал и да чуе.

Сляпата неделя дошла за Васил през юли 2011-а, 5 месеца след раждането на сина му. Изненадващо, журналистът се похвали, че се е оженил, но не за майката на 5-месечното си бебе, а за друга жена.

Васил ИвановПреди две години и половина Васил, който има 8-годишна дъщеря и 2-годишен син от две други жени, съвсем изненадващо се ожени след краткотрайна връзка с фармацевтката Деница. След куп любовни авантюри той се залюбил с доста по-младата от него хубавица, която му родила син. Невръстното хлапе било едва на 5 месеца, когато репортерът втрещил приятели и роднини с намерението си да се жени, но не за майката на новородения си син, а за друга жена със същото име – Деница. Шокът за близките на Васил бил пълен, когато Иванов се похвалил, че е предложил брак на изгората си само за 2 дни. Малко преди това Васил се заричал никога да не чуе марша на Менделсон и философствал как няма нужда да напие и нахрани 100 човека, за да живее с някоя жена.

Преди 2 седмици разследващият журналист със слава на Дон Жуан втрещил колегите си с признанието, че любовният му живот е претърпял нов обрат. Претръпналите от какви ли не скандали колеги на водещия на „Разследване“ не повярвали на ушите си, когато Васил им разказал за последното си хрумване – да се събере отново с жената, която позорно заряза“ с пеленаче на ръце заради друга.

Макар че наскоро Иванов продал апартамента си в близост до Женския пазар в столицата, за да може да завърши вилата си в Княжево и да свие там гнездо, слeд бурен скандал, той изгонил жена см и прибрал майката на 2-годишния си син. Прокудената Деница пък се върнала в миниатюрната си боксониера до Руски паметник, която репортерът показа по време на участието си в кулинарното шоу „Черешката на тортата“.

Топжурналистът предложил брак на Деница само за 2 дни
Топжурналистът предложил брак на Деница само за 2 дни

Деница се изнесла заедно с бременната им немска овчарка, която преди броени дни родила 9 кученца. „Скарали са се и си е тръгнала, без да си вземе багажа. Сега Васил Иванов не иска да й го върне. Дето се вика, жена му няма гащи и сутиени сега“, разказват запознати със семейната им свада.

След две неуспешни бременности, в края на миналата година Васил и съпругата му прибегнали до решението жена му да зачене ин витро. Методът, който помагал и при най-безнадеждните случаи се оказал удачен и за Деница, но за нещастие още в началото на бременността тя пометнала. Журналистът бил съкрушен от мъка и често я давел в алкохол, разкриха негови приятели. Според тях покрай неуспеха им да се сдобият с потомство отношенията им се обтегнали и това допринесло за краха на брака им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *