Ванга предсказа приживе световната финансова криза! Виж какво още ни очаква според пророчицата!

баба Ванга

В последната година от живота на Ванга, предвиждайки собствената си смърт, тя е оставила на  хората откровение,  описващо  проблемите, които очакват човечеството през 21 век. Още през 1996 г., сляпата пророчица прогнозира  световната криза, която по-късно удари планетата и даде мъдри съвети за това как да я преодолеем … Ванга, която никога не е обичала да се снима, сама извикала в своя дом в Рупите снимачен екип.

На нея й било нужно да предаде на хората най-съкровените си слова, преценявайки, че е важно те да бъдат чути. И най-накрая да я разберат, пък дори и след двадесет години!  Ванга предсказала какво очаква човечеството в бъдеще. Режисьорът Стилиян Иванов разказва за последните си срещи с баба Ванга с трепет:
„Аз съм земляк на Ванга, защото съм точно като нея, македонец. Затова и може би избра мен да заснема хрониката на последните години от живота й. С Ванга беше много интересно да се разговаря. Нейният ум беше ясен, а речта й образна”. Ванга искала този филм, който снима за нея да стане нейното духовно завещание. Тя призовава, че за да живее щастливо човечеството, трябва да заживее според Божиите заповеди. „Хората ще живеят в мизерия, докато те не станат по-добри, казва Ванга.

Режисьорът Стилиян Иванов

Всичко е толкова просто: Не лъжи и не кради, и това ще промени към по-добро живота на всеки човек, и светът ще се промени! “ Ванга споделяла с горчивина, че хората идват при нея за помощ и съвет всеки ден почти шейсет години. „И всеки пита за него, за собствената си съдба, а никой не се е поинтересувал за съдбата на човечеството. Хората са малки, след като те не искат да знаят това … „Човек трябва да бъде с чисто като злато сърце  и сладък към другите хора, като захар „- така казвала Ванга.

Тя била единственият пророк в историята на човечеството, който не е имали тълкователи. Ванга обяснявала на хората всичко сама, от само себе си … Режисьорът Стилиян Иванов е бил последния човек заснел баба Ванга. „Снимахме в продължение на десет дни. И един ден, Ванга ми каза, че „Това е достатъчно. Вие направихте всичко. Моля те само за едно нещо – в края на филма, сложи името ми „. Ванга е била наранена от неверието на повечето хора. Тя казвала, че отхвърлянето на Бога това е най-големият им проблем. Опявали Ванга в построения от нея храм, но самата тя казвала, че тя не го е построила, а хората: „Хората идваха при мен като пълноводна река и ми носеха монети, като пчели… „

Рупите

Племенницата на Ванга Красимира споделя, че пророчеството на леля й често се тълкувало погрешно. Красимира Стоянова винаги е разказвала за баба Ванга с  трепет. Според нея политиците се страхували от сляпата пророчица.  „Ванга винаги им е казвала истината в лицето”,спомня си Красимира. Ванга в началото на деветдесетте години, когато демокрацията  току-що дойде на власт, каза какво трябва да се направи, за да живеем в нормална страна.  Тя помоли да не се продават държавни предприятия, бързо да се върне земята на селяните и собствениците заедно да я обработват в кооперации, да се грижим за стари хора и да им отпуснем достойна пенсия, и България да не е да се кара с Русия. Но нито един от тези съвети на Ванга не е в спазен.

Гробът на Ванга в двора на храма

Ванга казвала, че вижда огромен духовен потенциал в Русия: „Бог да й даде сили!“ За предстоящия край на света не Ванга не е говорила нищо. Но според нея бъдещето на човечеството не е светло. „Виждам гола, пуста, изгоряла земя – предсказвала Ванга. „ И по нея вървят група хора, като сянка.” За да се коригира бъдещето на човечеството, трябва да се промени съзнанието на хората. Това се отнася за цялото човечество. За това трябвало да спазваме Десетте Божи Заповеди.

Дарът. Доц. Йорданка Пенева е част от комисия по аномални явления, които изучавали необикновеният дар на Ванга, тя била шокирана от мащаба на нейната далновидност: „Ванга беше гениална, нейните възможности бяха неограничени, просто огромни. Всеки учен може да бъде специалист само в една дадена област. Ванга знаеше всичко за всичко … Ванга се вълнуваше от глобалните проблеми. Тя ми казваше, че Господ е заложилсвоята мъдрост в универсалните закони. Всичко по света трябва да се разглежда като едно цяло или човечеството ще загине. Всичко, което разберете за  вселенските сили трябва да се каже на хората. Ванга казваше, че: „Всичко, което е било и ще бъде, и е записано в древните книги.

Доц. Йорданка Пенева

Техните знаци сами говорят и обясняват какво трябва да се направи, за да спасим Земята. Господ ще бъда благодарен, ако разбере Вселената. “ Във всички учени на света няма толкова много мъдрост, колко в тази проста жена. Тя казвала още, че всичко, абсолютно всичко е свързано в природата и в света, всичко си има причина и следствие …

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7AIPXk6vkvc

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ванга предсказа приживе световната финансова криза! Виж какво още ни очаква според пророчицата!"

  1. Дико Соколов   17.04.2013 at 21:48

    ВАНГА Е КАЗАЛА/според линка долу/- ВЛАДИМИР ЩЕ НИ СПАСИ! – ТЪРСИМ КОЙ Е БЪЛГАРСКИЯ ВЛАДИМИР:
    Первый — Болгарин родом из Болгарии… Вижу монастырь возле Старой Столицы, где служить ему Господу, вижу тюрьму, в которой ему суждено томиться. Вижу смерть его дочери и сына, которые ему суждено пережить, но духу его не быть сломленным. Вижу его во главе великого славного воинства. С ним слава Великой Болгарии не померкнет никогда, раскинется она снова на три моря как в старые времена».
    http://my.mail.ru/community/boevye_sluzbyvmf/BA75DD41286A91D.html

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *