Ванга предсказала: Обама ще е последият президент на САЩ, Америка се разпада след кризата!

Ванга

Преди шестнадесет години, на 11 август, 1996 г., ни напусна легендарната българска пророчица Ванга.  Но и до ден днешен  нейните предсказания се сбъдват, а броят на последователите й не намалява. Въпреки това на много хора не им се вярва, че неграмотната старица, която се подписва с палец, може да предвижда събития от световен мащаб.

Защото наистина  едно е да  каже  на съседите къде са загубили документите си или на гостуващия  артист  (Ф. Киркоров) кога ще се изкачи на върха на шоубизнеса при това в  чужбина. Съвсем различно е да предвиди кога ще започне третата световна война или ще долетят извънземните. Въпреки това, според многобройните свидетели, Ванга винаги най-много се е интересувала от световните проблеми.

Тя не веднъж е казвала, че  „Цялата история на хората, всичко, което е било, е и ще бъде е  записана в древните книги.  И в тези книги са налице признаци. Те могат да говорят и да обяснят какво трябва да се направи, за да се спаси Земята.

Вангелия

Но , уви, след  смъртта на пророчицата, никой не е успял да намери тези книги. Въпреки че са търсени, нито в  дома й в Петрич, нито в църквата й на Рупите не са открити. И как би изглеждала една такава книга, както книга за слепите?  И може би, в тези книги е скрита тайната за  ясновидска й способност?

Например, пророчицата не пропуснала да отбележи и неотдавнашната трагедия в японския  АЕЦ „Фукушима-1“.

Фукушима 1

Какво казва тя за нея през далечната 1991 година:  „В на първото десетилетие на века в Северното полукълбо ще падне радиация  и от нея ще се заразят  всички животни и растителност, на змейският /драконовият/ остров“.

Това  злокобно пророчество е записано  от  професор д-р Величко Добриянов от Софийския институт по сугестология към Българската академия на науките. В продължение на няколко години той непрекъснато записва всички разговори с Ванга и изучава точността на нейните  предсказания.

След това, през март 2011 г., веднага след бедствието японците повярваха, че предсказанията на Ванга  ще се сбъднат. Радиоактивният облак, който се образува след експлозията в АЕЦ-а, първо се премести  в Тихия океан, а след това замина към страните  на Евразия, простираща се в северното полукълбо.  Какви са последствията за природата все още се гадае и е рано да се каже.

Обама

Колкото и да е трудно за вярване, колегите на професора са открили в записките му това, че Ванга предвещала  дефолт, грозящ  Съединените щати. Въпреки чета зи дума не и била  известна. Пророчицата  нарекла  Обама  „последният президент“. Какво е имала предвид? „Ще дойде черият човек”

Като цяло  САЩ е далеч от България, но поради някаква причина тя не дава  миг  покой на  пророчицата. Тя дори  „видяла“ идването на власт на черен президент през 2009 година.  Ванга предсказа, че 44-ия президент на Съединените американски щати (след Джордж У. Буш) ще бъде черен – пише професор Добриянов. – И този президент ще върне страната  назад, защото тогава Америка ще замрази или ще падне в бездната на най-голямата икономическа криза. Може би дори да се разкъса отново държавата , на южни и северни  щати.

Два хита от това предсказание са факт – Барак Обама и глобалната криза, която сега преминава през САЩ и Европа.

Между другото, за Ванга говори и директорът на американския институт за изследване на тенденциите Джералд Селенте – американският  Нострадамус, както го наричат. В скорошно интервю за Си Ен Ен, той каза, че през 1979 г.  посетил пророчицата. Ванга  втренчила в него  невиждащите си  очи  и изведнъж казала:   „Фундамента  в Близкия изток ще падне“. Джералд размишлява за дълго време над  така получената информация и стига до извода , че в Иран предстоят  коренни промени. Вярвайки в това, той инвестирал всичките си пари в злато и петрол.

Джералд Селенте

Пророчицата познала, режимът на шаха паднал и цената на златото и петрола скочила до небесата на фондовите борси.  Професор Джералд станал милионер и със спечелените пари от ценните книжа създал свой собствен институт.  И по-късно, след забележителната среща на Ванга със Селенте, той сам става ясновидец с чудна далновидност,  обяснявайки  факта за това си израстване с това, че  Ванга му дала някакъв подарък и сега се чувствал като неин  ученик.

Или може би той става собственик на тайните книги, които споменава пророчицата? За тридесет години, от тогава до ден днешен, почти всички негови предсказания се сбъдват. Той прогнозира разпадането на СССР, катастрофата на фондовия пазар в САЩ през 1987 г., Азиатската криза през 1997 година.  През 2006 г., последователят на Ванга пише, че Америка я очаква  продължителен икономически спад, причинен от факта, че заради ниския среден доход на американците, те ще имат големи дългове. Очаквайте и обедняването на средната класа. В началото на 2007 г. предсказа икономическата криза от 2008 г.

САЩ

И в началото на 2009 г. обещава, че през 2012 г. в Европа и САЩ щяло да започне началото на нова депресия, много по-дълбока от Великата депресия през 1929 г.. Тълпи от безработни и бедни ще организират протести. Ще има продоволствени бунтове. И в крайна сметка САЩ ще загубят статута си на Велика сила. Като цяло, в съответствие с последните новини от Белия дом, Селенте не е далеч от истината.

Испания 2012 криза

Но има ли светлина в края на тунела? Баба Ванга казва,  в цитат от 1995 г. „Спиране на кризата ще има ако дойде добър и честен лидер! Сега колко са честни? Нито един от тях! … Въпреки това, кризата ще бъде решена по един или друг начин  всичко зависи от  Русия и Китай … „

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/INHqUmJ1w4M

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Ванга предсказала: Обама ще е последият президент на САЩ, Америка се разпада след кризата!"

  1. Стоянка   20.08.2012 at 13:30

    Баба Ванга е казала, че Обама е последният президент на САЩ значи тяхното влияние постепенно ще изчезне. Добрият човек е спасението. Не може с лошотия никъде. Справедливостта възтържествува.

    Отговор
  2. Анонимен   30.09.2016 at 13:22

    Има се предвид акашовите записи, а не книги, написани на хартия. Достъпа до тях е интуитивен и е за всеки, но трудно изпълним, заради днешните порядки и липса на образование по отношение на интуицията.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *