Ванга предказа: Третата световна ке почне от Сирия!

Ванга

Пророчицата Ванга е видяла и войната в Сирия, която заплашва да избухне всеки момент, спомнят си нейните близки, ровейки се из записките на пророчицата. Баба Ванга е видяла, става ясно от запазените нейни предсказания, че през 21 век на Земята ще започне глобален конфликт, след което идва 1000 годишен мир.

Значи времето за тези събития наближава. На въпроса, кога ще настъпи този мир, тя отвръща – след като падне Сирия. Колкото и да е странно за мнозина, всички предсказания на петричката врачка до сега са се сбъднали, рано или късно.

Сирия

Пророчицата вижда началото на третата световна в Сирия, което може да се случи всеки момент, въпреки уверенията на двете страни Турция и Сирия, че не желаят война. Турците искат да сложат ръка на част от сирийската територия, а сирийското правителство се надява войната да консолидира противниците срещу чуждите нашественици.

Според баба Ванга, войната отначало ще прилича на конфликт, но след това ще има използване и на атомно оръжие. Войната ще свърши през 2014. Но след този конфликт, Европа ще бъде почти обезлюдена, а оцелелите ще страдат от ужасни болести, заради ядреното оръжие, пророкува още баба Ванга. Ясновидката вижда след това, че всики религии ще се обединят, а мирът ще се установи на Земята за хиляда години.

атомен взрив

Човекът ще се обърне към духовния свят. Ракът ще бъде надвит в началото на 21 век и окован в железни вериги. През 2050 хората ще се научат да пътуват до други светове със скорост, по-голяма от светлината, както се пътува с кола.

Но с извънзвемите ще се срещем в 2125 . Нищо, че според пророчицата, те са се настанили сред нас преди много време и си живеят на Земята кротко и тихо.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9F2AwR195N8

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Ванга предказа: Третата световна ке почне от Сирия!"

 1. Anonymouse   01.02.2013 at 14:03

  А къде е видеото точно с това предсказание ? Не си измисляйте толкова сериозни неща ..

  Отговор
 2. ▲▼▲▼▲   09.02.2013 at 17:30

  Tи може да поискаш и Биг брадър с Ванга. Аз лично го слушах това предскзание по радио Хоризонт. Тя предсказа и разпадането на СССР и бунтовете в Африка. Такива келешчета като Anonymouse си мислят , че света се състои от интернет клубове и сладкарници.

  Отговор
 3. asdf   07.06.2013 at 0:13

  аз това го 4етох в една книга написана от племенницата и „питат ме скоро ли 6те доиде това време не няма да е скоро о6те сирия не е паднала“ 1979г тиху малко

  Отговор
 4. Бай Петьо комшията   04.12.2013 at 16:03

  1000 години мир – добре. Само че няма кой да се възползва от него, освен мутирали хлебарки, плъхове или влечуги.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *