Брендо бил женен само 5 месеца

Евелин Банев - Брендо
Брендо е рекордьор по краткотраен брак в родния ъндърграунд – мафиотът разтуря съжителството си с Моника Добринова само след 5 месеца

  Мафиотският бос Евелин Банев – Брендо засенчи дори родните чалга звезди по краткостта на брака си. Маститият трафикант на дрога и оръжие е бил женен за любимата си Моника Добринова едва 5 месеца, става ясно от документацията, приложена към съдебния процес за пране на пари срещу Банев и семейството му.

Брендо се жени за Моника, голямата дъщеря на модния бос и виден столичен реститут Александър Добринов – Бицианито в края на март 1996-а, когато е на 31 години. На пищната сватба на бъдещия крал на кокаина кумува друг знаков контрабандист – Пепи Амигоса, осъден неотдавна на 6 години затвор за пране на близо 100 милиона лева. На венчавката присъстват почти всички босове на мафията, твърдят паметливи свидетели на родния ъндърграунд.

Сред най-щедрите дарители на младото семейство бил босът на СИК Младен Михалев – Маджо, сватбата уважили с присъствието си още братя Маргини, Димата Руснака, Фатик, братята Любен и Георги Пехливанови и тарторът на ВИС-2 Георги Илиев.

Малката Лара се ражда 6 години след развода на Брендо с жена му Моника
Малката Лара се ражда 6 години след развода на Брендо с жена му Моника

Брачният живот на Брендови обаче продължава твърде кратко – през септември 1996, след само 5 месеца съжителство, развеждат по взаимно съгласие.

Днес криминалистите са категорични, че раздялата между Брендо и съпругата му е била фиктивна, тъй като 6 години след развода Моника ражда Лара Банева. 11-годишната щерка на Брендо нашумя по зловещ начин, след като тази пролет бе отвлечена от терористи и държана в плен почти 2 месеца, преди да бъде върната на семейството си след платен откуп.

„На практика и двете дъщери на Брендо са извънбрачни – голямата Александра се роди през 1995-а, месеци преди майка й и баща й да се вземат, а Лара се появи на бял свят много след като семейство Баневи бе разтурено на книга“, отчитат в ъндърграунда. Според мнозина разводът на Евелин Банев е продиктуван от съображения за сигурност – както от властите, така и от конкурентни гангстери.

„В онези години закон за конфискация на имуществото на мафиоти нямаше, но въпреки това ченгетата проследяваха връзките на бандитите с жени и любовници. Същото правеха и организираните престъпни банди. Очевидно Брендо е искал да защити семейството си от посегателства, тъй като малко сред като се жени за Моника, стартира голямата му дейност като контрабандист – първо като подставено лице на Доктора и Амигоса, а след това и като самостоятелен гангстерски авторитет“, тълкуват в ъндърграунда скоротечния развод на тополовградския разбойник.

Въпреки че формално е бил женен за Моника едва 5 месеца, Брендо е подсигурил фамилията си с купища пари и имоти. Днес недвижимо имущество на Брендови за над 20 милиона лева е поставено под запор, но е публична тайна, че семейният клан контролира десетки хотели и бизнес сгради в цяла България.

През лятото Евелин Банев бе осъден в Италия на 20 години затвор за внос на 40 тона кокаин, а малко след присъдата си властите на Апенините го върнаха в България, където на втора инстанция ще се гледа процесът за пране на 21 милиона лева. В тази съдебна сага съпроцесник на Евелин Банев е бившата му съпруга Моника, както и братът на кокаиновия трафикант Симо Карайчев. Присъствието на Моника Добринова на съдебната скамейка е солидно доказателство, че Брендо никога не е преустановявал интимни отношения с бившата си съпруга, макар тезата на адвокатите да е, че Банев от години не поддържа контакт с дъщерята на Сашо Бицианито.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *