Бранко Салич изхвръкна от редиците на bTV

Ани Салич и Бранко

  Бурни събития тресат Би Ти Ви през последните няколко дни. Макар в частната медия да опитват скандалите да минат тихомълком през ме-дийното пространство, нюзрумът прилича досущ на врящо с клюки гърне в момента.

Най-пикантната и обсъждана информация е, че една от знаковите фигури за канала е обявила категорично напускането на редиците на Би Ти Ви. Става въпрос за Бранко Салич, който до момента заемаше един от високите постове в медията. Наскоро обаче станало ясно, че сърбинът е решил да си вдига чукалата оттам и да основе собствена продуцентска компания, чрез която сам да си бъде шеф. Разводът му с телевизията бил същински шок за повечето служители, които не очаквали точно Бранко да забие такъв нож в гърба на работодателите си.

Бранко Салич

Напускането на сръбския продуцент, който работи в Би Ти Ви от самото й създаване обаче си има далечна предистория. Мнозина от добре запознатите със ситуацията кадри в медията са на мнение, че мотивите на Бранко Салич са основани на сериозни фактори в личния му живот, касаещи края на брака с половинката му Ани.

Както многократно бе писано, макар че официално не са разведени, двойката отдавна не живее заедно като семейство. Според последни информации от Би Ти Ви звездата на централната емисия и съпругът й почти са достигнали точка на замръзване в отношенията си и единственото, което може да ги накара да си комуникират, са само въпроси, свързани с двамата им наследници Лазар и Хана.

Напрежението в семейния живот на двамата съпрузи се изостряло още повече заради това, че и на работното място те отново са заедно. Последните седмици били особено тежки за Ани и Бранко, които хем не можели да се понасят, хем трябвало да спазват някакво благоприличие ред колегите си, без да пренасят проблемите си от къщи в телевизията. Това било изключително трудно и за двамата, което наклонило везните на Бранко да прекрати отношенията си с медията, в която жена му е една от най-големите и уважавани от всички звезди.

Ани Салич с Бранко и децата им

Оттеглянето на сръбския й съпруг било добре дошло за новинарката, която отдавна се терзаела, че работи на едно и също място с бившия си брачен партньор. С напускането на Бранко теренът на водещата вече бил чист от дразнители и тя нямало от какво да се притеснява. Екранната партньорка на Юксел Кадриев била най-доволна, че клюките по адрес на мъжа й май-после ще спрат и тя няма да става за смях в медията. Както се знае, в Би Ти Ви редовно забъркват името на Бранко в секс авантюри с негови колежки, което буквално съсипвало преданата му и консервативна съпруга Ани Салич.

От обкръжението на сърбина са категорични, че и след ерата в Би Ти Ви той няма да остане без прехрана. Бранко е изключителен професионалист и не случайно е един от първите служители и на Нова телевизия, и на Би Ти Ви.

Интересна подробност е, че именно той открехва Ани Салич за телевизия, въвеждайки я в тънкостите на професията пред камера. Когато се запознава с Бранко, тя има само скромен опит от Библиотекарския колеж в София. Работи като репортер в Нова, а той постъпва там, идвайки от Сърбия, където е постигнал сериозен професионализъм в електронните медии. Няколко години по-късно новоизлюпената Би Ти Ви привлича Бранко Салич за шеф на всички продукции. Разбира се, той взема със себе си и жена си, която пък става звезда номер едно на централната новинарска емисия в частната медия.

От обкръжението на телевизионната двойка издават, че в началото на брака им преди цели 15 години Бранко бил много по-влюбен. За да вземе Ани за жена, той зарязал своя сериозна приятелка в Белград и се настанил за постоянно в българската столица заедно с бъдещата водеща на новините. Какво точно е прекършило тръпката в двойката, не е ясно за никого от близките им.

Клюките обаче твърдят, че на сърбина му писнало от еднообразния семеен живот и започнал да върти флиртове с по-младите си и засукани колежки от Би Ти Ви, изгубвайки доверието и чувствата на съпругата си.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бранко Салич изхвръкна от редиците на bTV"

  1. завле4ен   18.07.2013 at 10:53

    Това долно сръбско мекере е пропаднал комарджия и измаманик,който не плаща на хората,които наема да работят за Медия про….БТВ поддържа един фалшив имидж,но отвътре е прогнила и куха структура…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *