Брадърът Здравко не ще и да чуе за “Биг Брадър”

Здравко

  Тъжни и разочаровани са , зрителите на „Биг Брадър„, след като стана ясно, че в новия сезон „Ол Старс“, събиращ под един покрив най-големите звезди от шоуто, няма да бъде техният любимец – Здравко. Въпреки очакванията приморският гларус така и не се появи сред съквартирантите в Къщата.

С днешна дата победителят в първия сезон на шоуто у нас не ще и да чуе за нова телевизионна слава. Нещо повече – не гледа „Биг Брадър“ и цъква дистанционното, щом види, че риалитито тече на екрана.

„Това издание ми прилича на нещо като неуспешен кавър на хитова песен, за какво ми е да го гледам!“, лаконичен е приказливият Здравко, ако някой го заговори за шоуто. Темата наистина е болезнена за симпатягата, който навлече гнева на целокупния народ, обвинил го в задкулисни игри с продуцентите на формата.

Здравко и Ники Кънчев

Убеждението, че Здравко печели нечестно, се засили още повече, след като и съпругата му Христина стана №1, изпреварвайки по есемеси чалга дивата Деси Слава във втория ВИП сезон на риалитито.

Още масло в огъня на подозренията беше наляно и когато Здравко цъфна в друго шоу на Нова телевизия – екстремното „Страх“, а куриозното беше, че гларусит спечели и него. След това недоволството на хората стана толкова яростно, че Здравко реши да си трае в Приморско, вместо да буди гняв с нагласените си победи.

Днес колоритният брадьр е станал тих и кротък мъж. Само игривото пламъче в очите му издава колко палав плейбой е бил навремето. Ергенските истории с мадами на плажа отдавна са част от миналото. Вместо тях гларусът разказва приказки на двете си дъщери Яница и Зорница. Каката, за чието съществуване Здравко разбра от ефира на „Биг Брадър“, вече е в първи клас и има нужда от помощ в уроците, която често оказва именно татко й.

С Христина

В личен план отношенията между Здравко и Христина се клатушкат като лодка в бурно море. Когато няма вьлни, всичко е мирно и спокойно, но появят ли се тъмни облаци над семейството, топлите чувства между съпрузите се изпаряват и прерастват в скандали. И въпреки това Здравко е сигурен, че ще бъде винаги с Христина, защото тя е жената на живота му.

По отношение на парите брадърът отдавна е забравил как изглеждаше наградата от двеста бона, която спечели от риалитито. Инвестирал ги в мечтата да се сдобие с лична яхта и сега изкарва част от прехраната си, правейки курсове на щастливи да се возят в „брадърска“ яхта туристи.

Здравко не е зарязал и бизнеса със семейния си хотел в Приморско. Миналото лято се заговори, че фамилията на Здравко се тресе от жесток роднински скандал. Брадърът дори не стъпвал в сградата на хотела, нито пък наглеждал рецепцията и ресторанта, както обичал да прави преди. Причината за отсъствието му бил скандал между него и по-големия му брат Стоян. Двамата се скарали люто и не си обелвали нито дума.

По всичко обаче личи, че братското недоразумение все пак се е изяснило, защото скоро след това, Здравко започнал да се вясва из коридорите на семейния хотел.

Здравко е доволен, че е успял да се докосне до славата и е разбрал, че това не е неговия свят. Сбъднал е най-голямата си мечта, разкрила вълшебния свят на приключения и интересни светове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *