Бил ли е мутра като млад актьора Асен Блатечки?!

Асен Блатечки

  Звездата от „Стъклен дом“ Асен Блатечки загубва своя най-добър приятел Милен Колев на 30 юли 2004 година при разстрела на Бай Миле до стадион „Славия“.

Покушението е като от филм. Тогава 8 души, преоблечени като полицаи и с маски, слизат от 2 коли. Насочват се към входа на ресторант „Славия“, където са двама от гардовете на Милчо Бонев.

Той влиза в заведението малко по-рано, заобиколен от четирима охранители.

Убийството на Бай Миле

След като маскираните нахлуват, започват да крещят: „Полиция! Всички да легнат на земята! Сервитьорите залягат зад бара.

Нападателите са въоръжени с автомати и пистолети. Разделят се на 3 групи. Започва жестока стрелба, при която са убити Бай Миле и гардовете. Кървавият екшън трае не повече от 4 минути.

До ден днешен актьорът не може да понесе загубата на най-близкия си приятел.

Двамата се запознали, докато тренирали карате в клуб „Хан

Бай Миле

Аспарух“ . И Колев, и Блатечки впечатлили подземните босове със солидната си физика и със сбиванията си в столични заведения. По тази причина те бързо им предложили да се присъединят към тях

Блатечки категорично отказал, но приятелят му не могъл да устои на примамливото изкушение.

В началото на 90-те години да си мутра беше доста примамлива професия. Мисълта да си тъпкан с лесни пари те съблазняваше, връща лентата актьорът.

След като отказва на подземните босове, през 1992 година щастието му се усмихва. Той е приет в НАТФИЗ и влиза в класа на Стефан Данаилов. Днес е един от най-популярните актьори, а след участието си в „Стъклен дом“ – и най-ухажван от режисьорите. Открай време името му се замесва в авантюри с всевъзможни красавици, но нито една от тях досега не се е оказала вярна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *