Бившият зет на Иван Костов пак се жени!

През 1999-а Георги се ожени за дъщерята на Иван Костов – Мина. 14 години по-късно зетят на Командира подготвя втората си сватба с настоящата си изгора Надежда

  Георги Христов, доскорошен зет на ли дера на ДСБ Иван Костов, е преодолял мъката от раздялата с дъщерята на Командира Мина. Близки до 37-годишния бизнесмен разкриха, че в Деня на влюбените 14 февруари Георги е подарил годежен пръстен на новата си изгора – Надежда Лазарова.

Под бурните аплодисменти на десетки приятели зетят на Иван Костов паднал на колене и надянал златен пръстен с миниатюрен диамант на ръката на гаджето си, след което й предложил брак. Надежда, която от около година живее на съпружески начала с Георги Христов, приела да се омъжи за него. Дата на сватбата все още не е насрочена, но венчавката вероятно ще се състои през есента.

Годежът на Георги Христов с Надежда се случи след по-малко от 2 години след драматичния развод на бизнесмена с голямата дъщеря на Костов – Мина.

Иван Костов

В края на 2010-а щерката на Командира обяви публично, че е разтурила брака си с Георги след 10-годишен съвместен живот. Георги и Мина се венчаха през 1999-а, когато Иван Костов бе премиер, а голямата му дъщеря бе само на 21 години.

От брака си Георги и Мина имат син на име Виктор, който е отглеждан от майка си и от видния си дядо Иван Костов и баба си Елена. Командира често води внучето си на ски през зимата и на море през лятото и мнозина признават, че малкият Виктор е по-привързан към дядо си отколкото към биологичния си татко.

Познати на Георги Христов разкриват, че доскорошният зет на Иван Костов е в, меко казано, хладни отношения С Командира. Казват, че именно бившият премиер успял да изтръгне дъщеря си Мина от лапите на мъжа й Георги.

Семейство Костови

Костов имаше много проблеми със зет си който често пъти спекулираше с името му. Заради Георги Христов самият Иван Костов е попадал в разработки на Национална следствена служба (НСС), според една от тях Командира е участвал в схема с контрабанден внос на горива и сурово кафе.

Всъщност Костов си нямал хал хабер от далаверите,“ които върти зет му чрез фирмата „Булойл трейдинг“. Мъжът на Мина Костова си служил с името на Командира и даже имало случаи, в които нареждал на петролни търговци, митничари и данъчни: „Дядо каза така да се случат нещата“.

Заради престъпния уклон на зет си Иван Костов изрично забранил на голямата си дъщеря да води мъжа си в къщата в „Драгалевци“ и се постарал всички бизнес партньори на Георги Христов да научат, че зет му е в немилост пред него. Така хотелиерът Славчо Христов набързо изхвърлил Георги от управлението на общата им фирма „Медикус КСЛ“.

В средата на 2010-а щерката на Командира -Мина, поискала развод от мъжа си. След три-четири месеца бракът й с Георги бил документално разтурен. Останал сам, прокуденият Костов зет се залюбил с приятелка на жена си.

Новата изгора на Георги – Надежда, търгува с перилни препарати и доскоро поддържала крепка дружба с Мина.

Самата Надежда се кълне пред приятелки, че Георги й завъртял главата месеци след като се разделил с Мина, а не както се мълви масово, че двамата са били любовници още от 2007-а година. Злите езици пускат отрова с приказките, че доскорошният зет на Костов ще се жени за Надежда Лазарова не по любов, а заради бизнеса й. Дамата от известно време продава пестициди и земеделски препарати и реализира огромни обороти. Основни клиенти на Надежда са босове на зърнарите от Силистра и региона, които годишно купуват препарати за над 2 милиона лева от изгората на Георги Христов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *