Бенедикт се оттегля, идва чернокож Папа!, предрече гадателката Зофия Шчербек още през 2003 г.

Папа Бенедикт XVI

  Папа Йоан-Павел II е бил още жив, когато слабостта на наследника му Бенедикт XVI вече е видяна и преценена като опасна. Предсказанието не е от Нострадамус, а от наш съвременник. В момента усилено се говори, че на мястото на абдикиращия глава на Римокатолическата църква може да застане негър. За това пишат древни книги, но един-единствен го казва с категоричност. Това е лечителката от полски произход Зофия Шчербак, която живее в България и е излекувала хиляди сънародници с невидимата сила на биоенергията.

Зофия Шчербек

Има нещо по-силно от боричканията за власт и финансово могъщество, което се нарича силата на съдбата. От нея не може да избяга никой. На това се уповава полякинята Зофия Шчербак, когато заявява пред столично издание преди 10 годими: „Виждам в бъдещето чернокож папа, но това ще бъде лош избор. Той ще бъде и последният в историята на Ватикана. След Йоан-Павел Втори може да има още един или двама бели, но те ще бъдат за кратко, тъмнокожият е неизбежен“.

Твърдението на Зофия Шчербак е публикувано в актуален към тази дата всекидневник. Тогава думите й се размиват в морето от пророческа информация на всякакви теми, с която знайни и незнайни врачки и баячки заливат читателите. Още повече, че първоначалните крачки на Бенедикт на папския престол са твърди, уверени и не предвещават развръзката – сам да обяви, че се отказва, оставяйки след себе си догадки и страховити слухове.

Трябва да се отбележи, че се допуска и появата на втори белокож след Йоан-Павел Втори но краткотрайно. Разликата между пророчествата на Зофия Шчербак и на „останалите“ са най-малко две. Първо, нейната дарба е изследвана и констатирана с всички възможности на физическата наука – от Кирлианова фотография до експериментално лечение на безнадеждно болни, проведено от водещи медици в Софийската онкология. Документирани са настъпилите благоприятни промени вследствие на нейното терапевтично въздействие там, където медицината вече се е предала.

И второ, макар да има ясновидски способности, Зофия Шчербак практикува само и единствено като лечител. „Предсказания огласявам единствено когато касаят глобални проблеми от общочовешки характер, не и от частно естество“, пояснява феноменът.

Шчербак е авторка на книга и на филми, в които със способите на триизмерния свят е представила на вярващи и невярващи някои от чудесата на паралелните висши светове. Там, където властват други закони, а мислите, скритата същност на човешките действия, се проектират като на екран.

Зофия Шчербак и създаденото от нея Сдружение на природолечителите в България активно участват в законопроект на Министерството на здравеопазването, целящ разграничаване дейността на ясновидците от лечителите. „Със здравето на хората трябва да се занимават само медицински грамотни лица и такива, които са доказали дарбата си по научен път. Което не е война с ясновидците, но е защита и за пациентите, и за истинските лечители, поемане на отговорност за лечението по алтернативен път, чиито възможности са признати от медицината“, това е основната рамка на законопроекта. Същият трябва да коригира „импотентната“ глава VI “Алтернативна медицина“ от Закон за здравето.

Работата на Шчербак по законовите рамки на алтернативната медицина й отнема цели 7 години. В момента се очаква законопроектът да се придвижи от министерството до парламента. Междувременно Шчербак възстанови лечителската си дейност, за което вече бе писано през лятото на 2012 г. В бъдеще тя планува създаването на център, в който малцината проверени от науката лечители да работят в единство с водещи медици в битка с най-тежките болести.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бенедикт се оттегля, идва чернокож Папа!, предрече гадателката Зофия Шчербек още през 2003 г."

  1. Кир Бюрек   02.05.2013 at 2:19

    Ми не позна Зофия – не е негър. Яж ми салама сега!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *