Белослава е голямата любов на Куката

Белослава
Белослава

  Кацнах, облечена с дебело зимно палто, шапка и ръкавици. Оказа се, че температурата в Лос Анджелис е 35 градуса на сянка, а на летището ми бяха изгубили багажа. Посрещачът ми махна за „здрасти“ и изчезна вдън земя. Навлечена до ушите и въоръжена с една пътна карта трябваше да си намеря колежа“, не се уморява да разказва и до днес за едно от най-големите си приключения певицата Белослава.

Тя е приета да учи в престижното учебно заведение „Санта Моника“, но първите и часове на американска земя са истински ад. След дълго лутане успява да стигне до някакъв затънтен квартал и се принуждава да се обади на приятелско семейство на нейните родители. Жената й нарежда да не мърда и бързо идва да я прибере. После се оказва, че изгубената в превода певица, без да иска, се озовала в квартала, където съмнителни типове търсят евтина любов.

„Постепенно свикнах с местния начин на живот, но не ми беше лесно да се съревновавам с чернокожи момичета, които пееха като за световно“, усмихва се дъщерята на актрисата ни Анета Сотирова. Отвъд океана Белослава изживява и своята голяма любов с Мариан Вълев, който нашумя в ролята си на Куката в сериала „Под прикритие“.

Мариан Вълев не успял да пробие в киноиндустрията отвъд океана
Мариан Вълев не успял да пробие в киноиндустрията отвъд океана

„Двамата се запознахме в София. Той бе с*кс символът на НАТФИЗ. Сигурно е решил, че ще съм поредното му нежно завоевание, но нещата се развиха в друга посока. Влюбихме се, но чувствата не можеха да ме отклонят от голямата ми цел да се развивам професионално. Затова и не се поколебах да замина за Лос Анджелис, а Мариан реши да ме последва“, разтапя се от нежност опитната ни изпълнителка.

Двамата заживяват заедно и дори правят планове да скрепят любовта си с брачно свидетелство. В този момент Куката е обзет от мрачни демони. Той не успява да си намери работа като актьор, въпреки че прави всичко, което преди това са правили Джак Никълсън или Робърт де Ниро. Американската киноиндустрия така и не успява да оцени таланта на Мариан и това започва да го потиска. Един ден обявява на Белослава, че иска да се върне в добре познатата му родна действителност.

„Раздялата ни се получи някак от само себе си. Не сме изпадали в истерии. Той обяви, че не може да продължава в този дух. Не съм и помисляла да се връщам обратно с него, тъй като бях начертала пътя си и нямаше мърдане“, лаконично разказва Белослава за края на горещата й връзка с Вълев.

Със съпруга си Евгени и дъщеря им
Със съпруга си Евгени и дъщеря им

Той може и да й се е молил на колене да го последва обратно в България, но тръшканията му са обречени на неуспех. Белослава има страхотни учители в лицето на своите родители затова как трябва да се взимат решения във важни житейски моменти. В този момент тя гони чувствата надалеч и се оставя да я води единствено трезвият разсъдък. Таткото д-р Борислав Стоянов й е предал своята толкова полезна семка. Той е добър приятел с покойния бос на „Мултигруп“ Илия Павлов и покрай него успява да се забърка в няколко изгодни сделки, с които да осигури финансовото спокойствие на семейството си.

„Родителите ми са кумове на Илия и Дарина и се знаят с тях много преди да дойдат парите и властта. Отношенията им бяха чисто човешки и никога не са били водени от финансови интереси“, кълне се Белослава. Със същата убеденост тя би казала, че майка й се интересува само от изкуство, но думите й пак ще се разминат на километър разстояние с истината. Любимата актриса на няколко поколения е истински ядрен реактор в измислянето на нови и нови схеми за печелене на пари. Анета Сотирова е луда на тема заведения. Тя е запалила с тази си страст и дъщеря си, която също опитва да трупа пари от ресторантьорския бизнес.

„Всеки втори се опитва да брои парите и да мери славата ми. Опитвам се да живея спокойно и да не преча на другите, а известността не носи нищо добро. Дори понякога е вредна. В най-тежките ни моменти не можем да скърбим спокойно, защото всички очи са вперени в нас и хората искат сензации“, оплаква се Белослава. Тя очевидно има предвид жестокото убийство на нейната баба и дядо по бащина линия. През 1997 г. цяла Враца е потресена, когато се разбира, че двамата пенсионирани учители са заклани в дома си. Основен заподозрян е тяхната слугиня, но делото се проточва прекалено дълго.

Майка й Анета Сотирова и баща й д-р Борислав Стоянов
Майка й Анета Сотирова и баща й д-р Борислав Стоянов

„Баба и дядо бяха прекрасни хора и до днес се просълзявам при мисълта, че починаха не в мир, а по особено жесток начин. Убиецът им дълго време се разхождаше на свобода. Сърцето ми се изпълни с гняв в най-неподходящия момент малко след раждането на дъщеря ми Божидара“, натъжава се Белослава.

Тя успява да превъзмогне болката в името на двете си деца от Евгени Йонов. Двамата с доста привлекателния за женското око художник се знаят от деца и в един момент приятелството им някак естествено прераства в любов. Заедно са от 16 години и според приятелите им се радват на доста отворен брак. Поне от страна на Евгени, който обича мъжките вечери с верни приятели, в които не липсват уискито, пурите и красивите жени. Белослава пък е намерила своята формула за успешен брак. „Любовта не може да съществува вечно. Опитваш се да я задържиш максимално дълго, а след това търси обичта, която е много по-трайна и зарежда с енергия семейството“, смята певицата.

 

Евелин Банев - Брендо
Евелин Банев – Брендо

Имала връзка и с Брендо?

Слух, че Белослава е имала интимна връзка със сочения за кокаинов крал №1 на Европа Евелин Банев – Брендо, обикаля от години арт съсловието. Ако се вярва на пикантната мълва, певицата и босът са били повече от приятели преди 4-5 години. Аферата им продължила 2 лета. Именно заради Белослава Брендо решава да прави бизнес в Лозенец и да построи гигантския си комплекс „Оазис“ на брега на морето. Той купува терена в съседство с къщата на Белослава и мъжа й Евгени.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *