Бащата на Мария Шарапова я загаджил с Григор Димитров

Мария Шарапова и Григор Димитров

  Но е пазена в пълна тайна. Защото Шарапова не е коя да е – зад нея стоят: многомилионно богатство, мастити световни корпорации, чието рекламно лице е рускинята, куп бизнес проекти, финансирани от нея.

Всяка нейна проява в общественото пространство трябва да е обмислена и премерена. А гаджето й трябва да е много добре проучено.

Според злите езици, бивши служители на спецслужбите проверявали Григор и родата, преди Маша да се загаджи с него.

От изключителна важност било мнението на баща й – папа Юрий.

Според жълтите хроникьори, ако е имало все пак мъж, който Маша истински да обича, то това е именно баща й – Юрий Шарапов.

Негова е главната заслуга, Мария да пробие от нищото и да достигне върховете на един от най-високоплатените спортове на планетата.

Когато Маша е на 7 години, баща й заминава с нея за САЩ, защото е бил 1000% уверен, че дъщеря му я очаква бляскава кариера в тенисната игра.

Тръгва всичко на всичко с 500 долара в джоба.

Приятели му се подиграли тогава – къде си тръгнал с тия джобни? Ще се разходиш само до Америка и ще се върнеш без време!

Да, ама не! Близо 10 години вършел всякаква (и най-черна) работа, само и само да осигури плащането на таксата за пансиона на Маша в тенисната школа.

Девойчето се оказало и талантливо, и упорито. В съчетание с бащината амбиция плюс голяма доза късмет, Маша блесва като суперзвезда на тенис небосклона, печелейки едва на 17 години най-престижната титла в тениса – турнира в Уимбълдън.

Иначе казано – баща й е човекът, който прави всичко за нея. И затова му е задължена. И сега не минава ден без да се чуят по телефона и да му сподели болежките си.

Без неговото одобрение, Гришо не би имал никакъв шанс.

 

Мария Шарапова с баща си Юрий Шарапов

Папа Юрий спасява Маша от радиоактивния Чернобил

Тази история за бащината грижа е суперлюбопитна, затова ще я разкажем на любезния читател.

Маша в зодия Овен, родена е на 19 април 1987 г. Ако върнем 9 месеца назад – значи е зачената някъде през юли 1986 г. Тоест – месец и половина след аварията в Чернобил.

Трябвало е да се роди в Гомел, където са живеели родителите и. А това е само на 100 километра от Чернобил!

Папа Юрий се ужасил – да се роди детето му и да живее в облъчената територия?!

В никакъв случай!

Още щом разбрал, че жена му е бременна, по настояване на своенравния съпруг, семейството си „натоварило дърмите“ и заминало в Сибир на хиляди километри далече от Чернобил.

И Маша се родила в някакво забутано сибирско градче (то си е било село, но го правят град предната година, преди Шаранови да се преселят).

Какво като е Сибир? За Юрий Шарапов по-важното било, че е далече от всякакви радиоактивни заразявания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *