Асистентката на Гала – Джуджи, надебеляла от стрес

Джуджи

  Репортерката Деляна Маринова, станала известна като Джуджи от предаването „На кафе“, не винаги е била толкова пухкава, колкото п познават зрителите на Нова. Асистентката на Гала започнала да трупа килограми чак когато преживяла един от най-големите си кошмари на живо. Джуджи погребала един от най-близките си приятели, а след това самата тя едва оцеляла в автомобилна катастрофа, разбила колата й на малки парченца.

Днес Деляна признава, че с мъка се бори с килограмите, които се отразяват ужасно на женското й самочувствие. Не винаги обаче блондинката е била така пълничка и лишена от сексапил. Преди повече от 20 години нисичката водеща на рубриката „Джуджи нюз“ си нямала никаква представа, че ще се занимава с телевизия, за която ще е толкова важен перфектният външен вид.

Русокоската имала солидни познания по френски, била много комуникативна и това я класирало като лична секретарка на един от най-богатите мъже в България Владимир Грашнов. По цял ден енергичната Джуджи се занимавала с неговите бизнес дела и дори в съня си не си представяла друга кариера. По това време тъкмо била завършила училище и излизала с настоящия си мъж, когато собственикът на „М-Тел“ се зарекъл да и стане кум на сватбата.

След като сродяването на двете фамилии станало факт, Джиджи пък съвсем се сближила със своя работодател и съпругата му Лора Виденлиева. Днешната дебеланка дори наричала богатата бизнес дама „мамо“ и я помолила да стане кръстница на сина й Косьо.

Безоблачното съществуване на Деляна обаче скоро било прекратено. След като се разбрало, че любимият й шеф е неизлечимо болен, тя преживяла истинска криза. В продължение на дълги месеци не била на себе си и отказвала да възприеме действителността такава, каквато е. Затворила се в себе си, погълната от мъката си, и се изключила от обичайните си занимания.

С Гала

„Най-хубавите години от живота ми минаха при този човек. Мислех, че светът ми е свършил. За мен работата ми беше всичко. Когато го загубих, почвата под краката ми изчезна.

Преживях и друг шок, половината ми колеги започнаха да ме отбягват. Спряха да ме поздравяват

Не можах да си обясня защо и изпаднах в дълбока депресия„, сподели неотдавна в интервю за хитовото светско списание „Love“ пухкавата асистентка на Гала.

Именно тогава постепенно блондинката започнала да натрупва килограми по тялото си. Стресът отключил редица психосоматични заболявания и Джуджи за броени месеци загубила предишната си форма. По същото време обаче заради дълбоката депресия, в която се намирала, тя ни най-малко не се вълнувала от външния си вид. Това, което я извадило от опасното й летаргично състояние, била зверска автомобилна катастрофа.

С Владимир Грашнов

Джуджи се блъснала челно в пътуващ насреща й ТИР и по чудо излязла невредима от ситуацията. Колата била смачкана до неузнаваемост и от нея си личал само багажникът. Никой от пътниците обаче не бил сериозно пострадал. Синът на водещата седял на задната седалка и се разминал само с натъртвания и синини, докато тя счупила тежко единия си глезен, но за щастие нямало други фатални наранявания по тялото й.

„Сякаш че Владо ми помогна отнякъде“ и днес вярва Джуджи.

След този инцидент борбата й със стреса станала още по-неравностойна, а килограмите съвсем започнали да я заплашват. Дори днес асистентката на Гала продължава да се опитва да ги свали, като всяка година прави поне по две стриктни диети. За жалост, никоя от тях обаче не успява да даде категоричен резултат.

„Какво пък, макар и дебеличка, смятам, че съм красива и страстна жена. Имам десетки други достойнства и няма да се тръшна от мъка че не мога да се побера в някоя рокля S размер“, казва през смях сладураната.

Тези дни тя е особено актуална. Цяла България видя как Джуджи започна съжителство с ромска фамилия в новото шоу „Шатра“. Оказа се, че решението да се включи взела точно за 20 минути. „Когато съобщих на мъжа ми и детето, което е вече тийнейджър, те ме обявиха за луда. Мислеха, че се шегувам с тях. Много съм доволна от престоя си в ромската къща – това са едни от най-забавните ми дни в живота. И не е вярно, че ромите са нечистоплътни и миришат – и при тях, както и при нас, българите, всичко си е до човека“, смее се пухкавелката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Асистентката на Гала – Джуджи, надебеляла от стрес"

 1. лида   18.05.2013 at 13:01

  абе за пари ще спите и в контеинер с боклук

  Отговор
 2. ина   18.05.2013 at 13:02

  тая пък дебелана само се хили като пача.

  Отговор
 3. Pingback: costco keto

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *