Ангел Бончев напусна временно дома си, за да се съвземе от мъката по изгубената съпруга

Ангел и Камелия Бончеви

  Отвличаният от „Наглите“ футболен бос Ангел Бончев отново е изчезнал. Кошмарният слух обхожда столичния квартал „Борово“, откъдето преди 5 години в една майска нощ садистите натикаха в полицейска кола тогавашния президент на „Литекс“ и поканиха смъртта в живота му. Бившият борец, изгубил съпругата си Камелия Бончев в дните около последното Рождество, от месец и кусур никакъв го няма в апартамента му, алармираха загрижени съседи.

За тяхно успокоение, а и за това на компетентните служебни лица, ангажирани с делата на семейство Бончеви срещу „Наглите“ и фондацията фантом на Алексей Петров „Утре за всеки“, усвоила набързо дадения под натиска на похитителите откуп от 157 хил. евро за живота на Камелия Бончева, Ангел е жив и здрав.

Ангел Бончев започна работа като директор в „Спартак“ (Пл), за да издържа вече тричленното си семейство

Взел категорично решение да напусне София за неопределено време преди месец и малко. След смъртта на съпругата си, получила рак покрай драматичните събития с нейното и на мъжа й отвличане, Ангел Бончев изпаднал в депресия.

Каленият да преодолява какви ли не житейски препятствия бивш спортист изведнъж се почувствал слаб пред спомените за съпругата си, с които вечер оставал сам в доскоро семейното им жилище.

„Знам, не съм единственият мъж, изгубил жена си, но всяка вечер, когато трябва да се прибера у дома и нея я няма, а всичките й вещи са там, изпитвам огромна мъка. Спомените ме преследват! Но такъв е животът. Ще продължавам да се боря с него“, бил чут да споделя почерненият съпруг.

А не можел да изхвърли следите на Камелия на контейнера за смет. Все едно да я заличи завинаги. 4 месеца след смъртта на Бончева апартаментът в „Борово“ продължавал да бъде във вида, в който грижовната домакиня го поддържала преди туморът да я повали на легло.

„Дрехите й, вещите й, всичко нейно е все още там. Сърце не му дава на Ангел да ги пипне. Най-вероятно затова е предпочел да напусне временно дома, за да може по някакъв начин да си стъпи на краката Камелия му остави двама сина, сега той им е и майка, и баща. Вярно, големи са, мъже за женене, ама нали Ангел ще трябва да ги ожени…“, коментират пред близки до Бончев.

С надеждата животът му да претърпи пълна промяна към добро, бившият президент на „Литекс“ въобще не се подвоумил, когато в средата на март получил предложение да започне работа. Хванал се като удавник за сламка за амбициозен проект, съставен от новите собственици на плевенския „Спартак“. Само до преди два месеца втородивизионният тим бе на косъм от фалит и въобще не бе сигурно дали ще започне пролетният полусезон. В крайна сметка развръзката се оказа положителна и бе обявено, че „синьо-белите“ имат нов спонсор.

Първо той бе забулен в мистерия, след това обаче се е оказа, че българският клуб ще се издържа с руски пари – тайнственият финансов благодетел се оказа промоутърът на спортисти в различни видове спорт Арсен Арменяк.

Когато получил телефонно обаждане от руснака, Ангел Бончев приел работата на секундата.

Още повече, че предложението било да поеме „Спартак“ с една от легендите на „Литекс“ Стефан Колев. От времето, в което работили на градския стадион в Ловеч, та и до днес, двамата завързали здраво приятелство. Колев бе един от малцината представители на ловешкия тим, изпратили Камелия Бончева на опелото й.

Руският богаташ набързо успял да зарази Бончев със своите амбиции да вкара „Спартак“ в „А“ група. „Целта ни е влизане в елита. Имаме финансов ресурс за това. Приех поканата на плевенчани, защото бях безработен“, призна след назначението на новия си пост футболният бос.

От клуба му предложили да го устроят с жилище в Плевен. Ангел Бончев обаче отказал, тъй като родният му Ловеч е на няма и час от стадион „Плевен“. Под Вароша се събрал с родителите си Бончо и Величка Аврамови.

„Така му е и по-удобно за новата работа, на която е отдаден. Прескача чат-пат до София, за да нагледа апартамента, но синовете му Ангел и Бончо са добри стопани“, казват приятели на изпълнителния директор на „Спартак“.

По ирония на съдбата дебютният му мач като началник на клуба бе срещу „Литекс“, управляван и до ден-днешен от бившия му съдружник в „Литекс Комерс“ Гриша Ганчев. Публична тайна е, че Ангел Бончев смята олигарха от село Микре за първопричина за трагичните събития, връхлетели семейството му. Припомняме, че според свидетелски показания на Бончев, преди пет години дясна ръка на Гришата, е бил похитен вместо последният да бъде екзекутиран.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ангел Бончев напусна временно дома си, за да се съвземе от мъката по изгубената съпруга"

  1. dating site   01.08.2019 at 21:57

    You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter
    to be actually something that I think I would never understand.
    It seems too complicated and extremely broad for me.
    I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *