Алисия изоставена от Ники Михайлов!

Алисия и Ники Михайлов

  Ники Михайлов е сложил окончателно край на тригодишната си връзка с бившата жена на Валери Божинов – Алисия. Сензационната новина бе потвърдена пред журналисти от двама независими един от друг източници.

Според тях любовната идилия в една от най-одумваните светски двойки е приключила преди няколко седмица, не повече от месец. Твърдят още, че Михаилов – младши е събрал целия багаж на Алисия, с който звездата разполагала в къщата му в Еншеде, и го е изпратил чрез куриерска фирма до апартамента й, купен от Божинов, в столичния квартал „Изток“.

Вече бившият любовник оставил на чалга дивата всичките подаръци и скъпи облекла, купени й от самия него, понеже било под достойнството му да се прави на циганин за някакви си петцифрени суми в евро.

Съкварталците на звездата на „Ара“ не са я виждали повече от десет дни. Не се е вясвала и в офиса на продуцентите си, не отговаряла и на многобройните телефонни повиквания на шефовете си и на приятели.

Последните са притеснени за състоянието на певицата, която по всяка вероятност е изпаднала в душевен колапс. „Съчувстваме и, защото е жестоко и унизително втори футболист да я изостави… Но донякъде и тя си е виновна, че все се лепи на такива. Николай Михайлов бе възможно неподходящата партия за нея предвид лековатия му имидж на леке и развейпрах“, чупят ръце колежките на Алисия в „Ара“. Тормозят се, че приятелката им може да е минала на успокоителни, за да потуши болката от раздялата. По същия начин опитала да лекува и тази, нанесена й от Валери Божинов преди три години.

Новината дойде шокиращо, и още повече че според публикации в пресата футболният милионер подарил на приятелката си чисто нов джип „Мерцедес“ за Великден. Хора, които познават добре Алисия, обаче подхвърлиха пред наш репортер, че клюката за скъпата покупка е пуснала самата певица в опита си да прикрива колкото се може по-дълго края на неуспешната си втора връзка с футболист.

„По същия начин, след като се раздели с Божинов, тя си разпрати пиар, че й е направил подарък – БМВ трета серия за 100 хил. лева“, коментират те.

И тъй като засега и Михайлов, и Алисия отказват да коментират каквото и да било по повод раздялата им, от обкръжението им предполагат, че причините са обичайните – пословичната ревност на певицата и безконечните изневери на национала, предимно с фолкпевици. „В семейството му така и не приеха добре Алисия. Мащехата му Мария Петрова много пъти му е повтаряла, че тя не е за него. Михайлов обмисляше от дълго време как най-безболезнено да скъсат, но все отлагаше… Сега обаче идва лятото, сезонът на свалките. Време е да подмени компанията за Сен Тропе където кара ваканцията си всяка година“, коментират близки до вратаря.

Не е изключено компанията вече да е подсигурена – още преди няколко месеца първата голяма любов на Ники, Николета Лозанова, предупреди бившата на съпруга си Валери Божинов, че дните й в леглото на Михайлов изтичат.

Той начена любовта си с Алисия почти на шега. Изигра ролята на отдушник, след като Божинов я замени с плеймейтката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *