Актьорът Славчо Пеев на два пъти се срещал със смъртта!

Славчо Пеев

  Славчо Пеев твърди, че е бил в отвъдното два пъти, но успял да се върне от там.

За първи път актьорът се среща със смъртта, когато по спешност е приет в болницата с тежка диагноза и минимални шансове за оцеляване.

„На 4 декември 1988 г. двамата с драматурга Станислав Стратиев ни уволниха от Сатирата. Аз изпълнителен директор, а той беше главен художествен ръководител. След три дни, докато играех на сцената, ми причерня пред очите. Когято се прибрах се вкъщи повиках линейка. Закараха ме в ИСУЛ.

Оказа се, че имам страхотен кръвоизлив от задната страна на стомаха. Спукал съм язва. Аз съм емоционален човек. Шокът от уволнението бе ужасен и проблемът дошъл след силния стрес. Лекарите едвам успяха да спрат кръвоизлива.

Два пъти през деветте дни, които прекарах в реанимацията, изпадах в кома. Втория път се случило нещо странно. Възможно е и да съм си внушил, но и до ден днешен съм убеден, че срещнах смъртта.

Видях тунела. Както си лежал в леглото, видял пред себе си да лежи още един Славчо Пеев. Отдяснята му страна  се появило някакво същество, цялото в бяло. Било плоско, едноизмерно като картинка. Умрачно и чисто. Било облечено в рокля от трепкаща материя и като вървяло, не стъпвало по земята, според него то летяло и имало огромна бяла коса.

Обърна се към мен в профил. Той беше страшен, сякаш изрязан от дърво! Не приличаше на Джесика Ланг от „Ах, този джаз“. Обърна се и замина. Събудих се и казах на лекарите около мен: „Видях я!“. Всички до един мислеха, че съм сънувал.

Комикът твърди, че дължи живота си на гениалния лекар Тошко Бояджиев. Уникален човек, бивш шампион по колоездене на писта и алпинист. В ИСУЛ го наричали „златната ръчичка“.

Преди страшния инцидент Славчо Пеев и колегата му Климент Денчев пътували с група испанци. Един от тях гледал на ръка и казал на Пеев: „Линията на живота ти върви. После спира, след това  продължава успоредно с друга линия. След около десетина години те очаква някакво тежко преживяване. Но ще го превъзмогнеш и ще живееш!“.

Чак след като го изписали от ИСУЛ, актьорът се сетил за този човек. След като прескочил трапа, променил живота си. Най-важното било, че отново се влюбил в жена си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *