Актьорът – джудже Гено Колев: Чудя се дали мама страда, че ме е изоставила в дом!

Гено Колев

  Мини пловдивчанинът Гено Колев нашумя като джуджето от рекламния клип на втория „ВИП Брадър“, а в момента триумфира като мутра с бяла якичка в сериала „Етажна собственост“. Съдбата на симпатягата обаче е низ от перипетии. Той е джудже заради лекарска грешка.

По време на раждането, пъпната връв на бебе Гено се оплела около врата му и предизвикала задушаване. Лекарите не реагирали подобаващо и го оставили известно време така. Секундите, прекарани без въздух, се отразили фатално на ръста му. Последвали и куп други здравословни проблеми, които подтикнали майка му да го изостави в дом за сираци.

Гено често споменавал пред приятели, че няма спомени от родителите си и не познава нито за ден майчината ласка. Сведения за тях събирал от познати, които му разказвали на две на три що за хора са били. Така установил, че биологичната му майка била студентка по педагогика, когато се залюбила с атлетичен и снажен мъж от далечна Никарагуа. Двамата изкарали темпераментна връзка, която давала вид на сериозна.

Обмисляли да вдигнат интернационална сватба но плановете им се провалили, макар че бебето било вече напът. Малко след появата му на бял свят лудите-млади решили да се разделят.

Младата студентка оставила бебока в дом за сираци, дори подала документи, че се отказва от него, защото няма средства да го отглежда. Бумагите Колев вижда с очите си години по-късно, когато тръгва да проучва миналото си. В тях пишело, че баща му е неизвестен. Но всъщност цял Пловдив знаел за връзката на негъра с майката на Колев. Носели се невероятни слухове за половите възможности на чужденеца, който не прощавал на отраканите жени под тепетата.

Гено никога не е виждал майка си, не смятал да я кани дори и на кафе, за да се опознаят поне малко. Стигал му фактът, че знае коя е, къде е, с какво се занимава и че е щастлива с новото си семейство и новите си деца. „Чудя се сега, когато ме гледа по телевизията, не й ли е поне малко мъчно за мен? Не й ли трепва сърцето, че е извършила голям грях? Не се ли обвинява, че ме е лишила от шанса да израсна в нормално семейство?“, задава тихо въпросите си джуджето.

Той е щастлив от дългогодишната си връзка с дългокраката Емилия. Красавицата била сервитьорка в столичен „Макдоналдс“, където малкият мъж с голямо сърце ходел да похапва картофки и да пие кола с приятели. Направил й няколко комплимента, поканил я да се видят другаде и един прекрасен ден нещата просто се получили. Любовта им се развивала доста бързо. След няколко срещи заживели на семейни начала. И макар че Еми стърчала с цели две глави над Гено, сексът бил превъзходен.

Сладките разговори с часове ги сближили. „Гено ме спечели с голямото си сърце и доброта. Той е страхотен мъж и съм истински щастлива с него“, казва Емилия. Двамата обмисляли да си направят детенце, но с ангажиментите покрай сериала „Етажна собственост“ и целодневната заетост на Колев отложили създаването на потомство.

„Не се притеснявам, че бъдещото ми дете може да бъде с моите размери. Говорили сме с приятелката ми по тази тема. За нас ще е важно то да бъде живо и здраво – физически и психически. А с височината ще се борим – има хормони на растежа, оперативна намеса, доста варианти. Но мисля, че всичко ще е добре. Ще имам нормално, пъргаво, весело и артистично дете. И ще бъде отгледано с любов от двамата си родители – шанс, който аз не получих“, казва Гено.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *