Актьорът Георги Кадурин настоявал пред жена си, да го погребе в двора на къщата му

Георги Кадурин

  След като се раздели със „Стъклен дом“ и персонажа на властния милионер и собственик на мол Христо Атанасов, Георги Кадурин сюрпризира зрителите на Би Ти Ви с ново амплоа. Той е един от главните герои и в тийнейджърския ериал „Революция Z: Секс, лъжи и музика“. Там изпълнява ролята на училищния директор Цеков, влюбен в сексапилната физкултурничка Маринова, изиграна от Диляна Попова.

Макар, че Димитър Митовски за втори път му поверява основен персонаж в свой сериал, Кадурин хич не се има – за любимец на продуцента. Приема поканата му просто като предизвикателство и с интерес започва да репетира образа на педантичен школски директор, управляващ разюздани пубертета.

В реалния живот Кадурин определено има опит с тийнейджърите, защото самият той отглежда у дома си 17-годишна девойка. Щерката е от втория му брак – с Мариана Миланова, която също е актриса. Двамата се запознават на сцената на Младежкия театър в София, в чиято трупа се подвизават.

Георги Кадурин със съпругата си Мариана Миланова и Мария Сапунджиева в в романтичната комерия "Особености на руската любов"

Любопитна подробност е, че по онова време, 15-години по-младата от Кадурин актриса е гадже на друга звезда от гилдията – Николай Урумов. Макар че целият театър е наясно с връзката й, разведеният вече Георги не се притеснява и най-безцеремонно се хвърля да сваля любимата на колегата си. Тя пък се оказва голяма палавница и не след дълго отговаря на флирта. Няколко месеца по-късно прави окончателния си избор – зарязва Урумов в полза на Кадурин, с когото дори сключва граждански брак.

С днешна дата съпрузите продължават да са все така влюбени, както някога. Обичат да се заяждат един с друг, но само на шега. Екранният директор Цеков например често нарича блондинката “гадно джудже” а тя не му се сърди.

Дали на майтап или не, Кадурин е заклел младата си жена да го погребе подобаващо в двора на къщата му в Якоруда. Това е родното му място, а актьорът държи и последният му дом на този свят да бъде именно там.

С дъщеря си

Докато дойде време за финално сбогом обаче, Кадурин се надява да изиграе още роли на екран и най-вече на сцена. 57-годишният актьор признава, че обича театъра повече от телевизията и че се снима в сериалите по чисто финансови причини.

В Младежкия той играе още от първите години на творческата си биография. Навярно някои си спомнят, че до 2006 г. Кадурин дори заемаше директорския пост в носещия името на Николай Бинев театър. Гологлавият актьор беше отстранен от ръководството след чутовен скандал със Стефан Данаилов, тогава министър на културата.

Основният мотив на уволнението на Кадурин беше, че е прахосал огромни суми по европейски програми, без да направи нищо съществено за поверената му институция. След скандала Георги се оттегли от шефската длъжност, но продължи да се изявява в трупата в комплект с жена си.

Стефан Данаилов съвсем не е единственият враг на екранния Цеков в гилдията. В арт средите отдавна се знае, че Кадурин изпитва, меко казано, неприязън и към друга звезда от роден сериал – Калин Сърменов. Милото от „Седем часа разлика“ му бил приятел, но дружбата им приключила, когато Георги, тогава все още директор, изгледал юбилейния филм за Младежкия театър, заснет от колегата му.

„Некадърна работа“, отсякъл актьорът началник. Той не могъл да прости, че фирмата на Сърменов е източила бюджета на трупата, без да даде качествен продукт в замяна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *