500 000 бюлетини менте поръча Цветанов на печатница в Пловдив

Цветан Цветанов е покровителствал бандити от Плов­див и Пазарджик, разкриват антимафиоти

  Гуруто на фалшификациите Цветан Цветанов ударно е започнал подготовка за нова гигантска изборна измама, алармираха служители на службите за сигурност пред журналаисти.

Бившият вътрешен министър е активирал лица от подземния свят, които години наред бяха пазени от него, за да се отпечатат 500 000 фалшиви изборни бюлетини. Първият етап от сценария вече е в ход. С подкрепата на криминалните структури на Христофорос Аманитидис – Таки и наместника му в България люлинския гангстер Пламен Килията се организират улични провокации, които се представят като „народни бунтове“. Хулиганите са водени от столичните престъпници Любо Младежа и Тони Застраховката. В ДАНС има информация, че до седмица, в размириците ще бъдат включени и цигани от структурите на Сако.

Това е печатницата в Пловдив, където ще бъдат направени новите фалшиви бюлетини на ГЕРБ

Ромският наркобос Стефан Бонев – Сако е пръв авер и спонсор на бившия шеф на ГДБОП Станимир Флоров, който пък е семеен приятел на Цветанов. Сценарият на мафията е чрез използването на дилърите на Бонев да се стигне до кръвопролития, последвани от оставка на правителството и нови избори. Бойко Борисов и Цветан Цветанов на няколко пъти публично се изказаха в насока, че предсрочните избори трябва да се направят задължително през септември тази година.

Разбра се още от антимафиоти, за какво е бързането на босовете на ГЕРБ. Цецо Ухото е уредил отпечатването на половин милион фалшиви бюлетини, които да влязат в изборния процес и да гарантират победата на ГЕРБ. За разлика от неуспешния предишен опит на изборите на 12 май, когато прокуратурата и ДАНС хванаха 350 000 бюлетини в печатницата в Костинброд, този път Цветанов е избрал различен подход. Новите менте изборни книжа трябвало да бъдат отпечатаниц Пловдив.

Стефан Бонев - Сако

Спецченгета, които имат информация за подготвящата се грандиозна далавера, разкриха, че това ще стане в печатницата „Кол принт“ на разследвания за далавери за милиони Георги Колев.

Той е разследван от Икономическа полиция за измами в особено големи размери. Преди два месеца Колев беше извикан официално на разпит в ГДБОП и заради стрелбата срещу Златомир Иванов – Баретата. „Кол принт“ се слави с високотехнологичното си оборудване, модерна техника за офсетов и флексопечат. Има 50% съсобственост на панамско дружество „Ван Хардервелд“ АД.

В Пловдив познават Колев още като Гошо Капачката, тъй като освен всичко останало печата и капачки за бутилки. Един от основните съдружници на разследвания измамник е пазарджишки престъпен бос, известен с прякора си Пейо. Както наскоро бе разкрито в пресата, въпросният Пейо е сред най-приближените хора на боса на мафиотската организация СИК Румен Пашата и дясната му ръка Митко Каратиста.

В ГДБОП преди 3 години е имало разработка, в която „Кол принт“ е посочена като място, където се печатат фалшиви бандероли за цигари и алкохол.

Производствената база в Града под тепетата обаче е била покровителствана лично от Цветанов и антимафиоти са имали категорична забрана да арестуват собственика й. Самият Колев е сочен и като един от щедрите спонсори на ГЕРБ. фалшивите бандероли са се слагали върху кутии с цигари, имитация на известни марки, произведени в нелегални заводи за тютюн, намиращи се близо до Хасково.

В сигнала до службите, който е бил смачкан от Цветанов, било написано, че микробуси, натъпкани с фалшивите цигари, са охранявани от служители на полицията в Пазарджик. Чадърът от службите на местно ниво бил разпънат от шефа на ГДБОП в града Георги Грозданов.

Антимафиот Грозданов беше арестуван преди 2 години, но благодарение на натиск, упражнен от Цветан Цветанов и Флоров към прокурорите, набързо наказателното производство срещу него беше прекратено.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *