Юксел Кадриев изгонен заради гей скандал

Юксел Кадриев гей скандал

Гей скандал е истинската причина, поради която водещият на новинарските емисии в бТВ Юксел Кадриев е свален от екран. От медията излязоха с официалната версия, че му предстои операция, но според вътрешни източници, това е само предлог, който да замаже неприятната история.

В края на миналата година, в интернет цъфна снимка, на която Кадриев се гушка с друг мъж. Изображението предизвика сериозен скандал не само в телевизията, но и в Националната служба за охрана, тъй като партньорът на новинаря е бивш служител на НСО. Според анонимни източници, този служител се наричал Ангел и е бил част от охраната на бившия президент Георги Първанов и нарко баронът Поли Пантев.  Това предизвикало разследване от БОП, което трябвало да установи как снимката е попаднала в масмедиите и кой стои зад това.

Бившата съпруга на Юксел Кадриев - Бонка

От бТВ обаче заявиха, че Юксел Кадриев ще бъде само временно заменен от своя колега Ивайло Василев, който идва от сутрешния блок. От телевизията отказаха повече коментари с мотива, че може да се дискредитира авторитетът на телевизията.

Преди около три години водещият отново насъбра черни точки в тефтерчето си, след като цяла България се фокусира върху грозния му развод с бившата съпруга Бонка. Първоначално двамата се разбраха дъщеря им Габриела да остане при водещия, но в един момент той започна да не позволява на майката да се среща с детето си и стана прицел на общественото внимание.

Вече е обществена тайна, че Кадриев си има и твърде много проблеми с кредитори, тъй като натрупал страшно много дългове. Заплатата му от близо 4 000 лева не стигала и поради това вече бил на прага на мизерията.

Виж видео:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Юксел Кадриев изгонен заради гей скандал"

  1. аз   27.06.2012 at 20:45

    – „Г-н Кадриев, след дълга пауза отново ви гледаме по Би Ти Ви, но защо непрекъснато се появяват слухове, че сте паднали от ефир?
    – Всички колеги, които водим новини и предавания в Би Ти Ви, сме „падали от ефир“ десетки пъти според някои медии, независимо че зрителите продължават да ни гледат. Защо това е така – трябва да попитате този, който измисля, разпространява и печели от тиражирането на подобни „новини“. Юксел Кадриев
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=254862234613344&set=a.129539523812283.18575.128477837251785&type=1&theater

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *