Щерката на Гълъбин Боевски припадна от наркотици?!

Сара Боевска

Момичето на шампиона Гълъбин Боевски, Сара, е в тежко състояние вследствие употреба на психотропни вещества. Това се случило вчера малко след 10 и половина сутринта в дома й в столичния квартал „Борово“.

Тогава е била извикана  Бърза помощ. Предозиране с наркотици е бил първият сигнал, докарал медиците. Според петнадесет годишното девойче това не са наркотици, а чисто и просто хранителни добавки. Оказало се, че сред съставките в хранителните добавки имало и … производни на амфетаминина. Детето е прието в токсикологията на „Пирогов“.  Сара не е и подозирала че в препаратите са се съдържали наркотични

Гълъбин Боевски

вещества, разказват свидетели. Просто момичето искало да влезе в тегло преди много важно състезание, оправдават талантливата тенисистка. Миналата година, Сара бе неволен свидетел по арестуването на баща си в Бразилия. Тогава детето също бе задържано от бразилските власти за кратко. По-късно вече в родината, осмокластничката обясни, че не е знаела защо е обвинен баща й, още повече че тя била избрала фаталните куфари от магазина. Да си припомним, че шампионът бе осъден на над 9 години затвор от Федерален съд в Бразилия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *