Щангист на Абаджиев изгърмя с допинг в Лондон!

Легендата Абаджиев

Албанският тежкоатлет Хисен Пулаку, бе изгонен от Олимпиадата в Лондон, защото дал положителна проба за забранения медикамент Станозолол. 19-годишният щангист бе една от надеждите на Албания за олимпийски медал.

Спортистът се съревновава в категория 77 килограма, а предварителната му заявка бе трета по сила. За съжаление на албанците неговата акредитация бе отнета и той трябва да напусне олимпийското село с позор. Пробата на албанеца беше взета на 23 юли. Наказанието на щангиста ще бъде за цели четири години. Хисен Пулаку вдига щанги от 10-годишен при култовия треньор Иван Абаджиев. Пилаку даже известно време живя в

албанецът

България и вдигаше тежести в спортната зала при “Дианабад”. Албанецът се премести в САЩ, в академията на Абаджията, Сашо Крайчев. Сега е трудно да се определи кой е виновен за този колосален гаф, защото албанците напоследък се дънят като бозаджии при пробите. Най-куриозният случай бе този с тяхната звезда Еркам Керимай, който спечели европейската титла, но след това му я отнеха.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DjfkMt-2eM4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *