Шок! Таки и Къро държат паркинга пред зала “Арена Армеец”! Свилен Нейков им го дал!

Христофорос Аманатидис-Таки

  Фирма на висаджиите Красимир Каменов-Къро и Христофорос Аманатидис-Таки държи паркинга пред „Арена Армеец“ в София.

„Омега 69″ ООД е основана от съпругата на Къро – Светлана Каменова, през 2002 г. По това време тя е и в управата на бившата общинска фирма „Паркинги и гаражи“. В „Омега 69″ още оттогава неин съдружник е приятелят и бизнес партньор на съпруга й Таки – Николай Диковски.

Скандална персона е и управителят на „Омега 69″ – Михаил Младжов, третият съпруг на манекенката Деси Зидарова. През август тази година Младжов беше спипан с 200 грама кокаин в луксозното си „Ауди S8″ на магистрала „Тракия“. Това, както е известно, далеч не е първата регистрация на бизнесмена за съхранение и пласиране на дрога.

Паркингът през зала "Арена Армеец"

През март 2011 г. Светлана Каменова и Николай Даковски прехвърлят акциите си от „Омега 69″ на двама нови съдружници.

Според отлично запознати обаче истинските собственици продължават да са Къро и Таки. С врътката около дяловете те поне се скриват формално и на преден план излизат подставените им лица. Малко след откриването на зала „Арена Армеец“ се оказа, че частниците от „Омега 69″ събират от посетителите три лева такса паркинг.

Свилен Нейков

В същото време беше обявено, че той ще е безплатен.

Стигна се и до питане в парламента, при което спортният министър Свилен Нейков заяви, че „Омега 69″ е избрана с конкурс, проведен по всички правила.

По думите му от парламентарната трибуна се оказа, че договорът между Националната спортна база и охранителната фирма на Къро и Таки е напълно законен. Така двамата висаджии се бетонираха здраво на паркинга пред залата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *