Шокиращи снимки на убития американски посланик в Либия!

автомобилът на посланика

Шокиращите снимки на посланика Джон Кристофър Стивънс вече циркулират в медиите, след като той бе убит при атака в Бенгази.

Цивилизованият свят бе потресен от жестоките кадри. Да си припомним, че американското консулство бе атакувано във вторник от въоръжени лица, протестиращи срещу филм, насочен против исляма, обясняват властите в Либия и САЩ.

В тази атака загинаха няколко души, между които и американският посланик. Смъртта на Джон Кристофър Стивънс бе потвърдена и от президента Барак Обама и съвпада с 11-тата годишнина от атаките срещу Кулите Близнаци.

тялото на американският резидент

Убийството се случи и в навечерието на Генералния национален конгрес на Либия, на който властите избират глава на правителството, чиято главна задача ще е да сформира професионална армия и полиция.

След падането на режима на Кадафи в северноафриканската страна зацарува анархията. Въпреки опитите на властта да овладее положението в Либия, от ден на ден страната става все по-неконтролируема.

посланик Джон Кристофър Стивънс

Очаква се в момента реакцията на американските сили за сигурност да заловят извършителите на жестокото изстъпление.

Да си припомним, че мистър Стивънс, бе изпратен от правителството на САЩ да създаде връзки с бунтовниците и борците за свобода срещу Кадафи. Странно, но гаврата с неговото тяло силно напомни на гаврата с тялото на диктатора Кадафи.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RbMThzK486E

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шокиращи снимки на убития американски посланик в Либия!"

  1. Станка   13.09.2012 at 15:05

    Това са потресаващи картини, но защо Американците отиват уж да „помагат“ навсякъде, където хората се борят да си оправят живота. Зад тяхната „загриженост“ се крие стремежа им да завладяват нови територии и да насаждат интересите си. Те това го направиха и в България, засилили се да казват какво да правим. Ние имаме нужда от помощ и добро отношение. Като не могат да ни бъдат полезни, никой не ги иска ние и сами ще си помогнем. Те нека да се съсредоточат върху собствените си проблеми, които са много по- сериозни от нашите, тази голяма държава и всеки гледа да краде. Когато се оправят тогава да дойдат ни помагат, но ако наистина ще са полезни, иначе от насаждане на назадничави идеи нямаме нужда. Същото важи и за Уорлик, който е бил натоварен с мисия очерняща страната ни. Не по- различен е и неговият заместиник Пардю, който има нови насоки още по- пагубни за България. Да не говорим за копането на шистов газ, което се натрапва на нашата малка територия и без това има доста проблеми с мините, както стана земетресението в Перник, та да копаем още и да си създаваме чудовищни проблеми. Това не е препоръчително за никого и е вредно, та какво ли остава да се препоръчва като технология на друга държава. Тяхната печалба е ясна, но и ние имаме интереси.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *