Шефове в МВР помагат на бруталния гангстер Тишо Боксьора да избяга в Англия

Тихомир Георгиев - Тишо Боксьора

  Тихомир Георгиев – Боксьора е разследван за серия покушения. Осъден е на последна инстанция за убийство, но въпреки това успява да избяга в Англия преди година.

Британските служби го арестуват през януари 2012 г, след като успява да избяга, както твърдят пред източници от прокуратурата, с помощта на висши служители на МВР.

Вече половин година Боксьора е в Англия, а процедурата по връщането му в България се саботира.

„Не могат да върнат Тишо Боксьора от Англия вече половин година. Имаме споразумение с Обединеното кралство за размяна на арестанти.

Вместо да разследва бандитите МВР ги покровителства, слага им чадър, като ги ползва за свидетели срещу неудобни хора, които пречат на управляващите“, казва бивш полицай.

Тихомир Георгиев – Боксьора дълги години е бодигард на Златко Баретата, но след ареста на боса започва да работи за който му плати повече. Специалитетът на бандита е жестокият побой над провинилите се дилъри. След един такъв случай Емил Герасимов от Елин Пелин умира в жестоки мъки.

През 2007 г. Боксьора още е на служба при Баретата. Емил Герасимов е от дилърите на организацията му, но се отказва от наркобизнеса. Дължи и пари. Боксьора трябва да го сплаши. Причаква го пред къщата му в Костенец и жестоко го убива с няколко удара с нож. Делото срещу него тръгва през 2010 г. По това време става и свидетел по някои от знаковите дела под натиска на МВР.

Запознати твърдят, че му е обещано да не влиза в затвора, което се потвърждава от бягството му в Англия.

Преди да замине, той свидетелства срещу бившия си бос Златко Баретата и срещу Маргините. Натискан е да дава показания и срещу Алексей Петров наред с дежурния свидетел на МВР, който също е бандит с богато кримидосие – Светлин Иванов – Близнака.

Така с подкрепата на МВР убиецът Тихомир Георгиев – Боксьора все още е в Англия, а съдбата му и връщането в България, за да лежи в затвора, остават мистерия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Шефове в МВР помагат на бруталния гангстер Тишо Боксьора да избяга в Англия"

  1. Всичко е лъжа   12.07.2012 at 10:47

    Пуснат от държавата за да бъде убит от държавата.Лесно е да изнудваш някой с детето му за да ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА.В Англия законите се спазват.Съдята е съдя,а полицая е полицай.В България прокуратурата и полицията искат да го убият,а се пише че му помагат.Егати помоща.Всички чукайте на дебелото дърво,че е ваш ред…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *