Чужденци се оплакват: В магазините на CBA ни грабят като пирати!

В магазините на CBA ни грабят с опаковките

Възмутени клиенти на търговската верига СВА се оплакват, че са мамени от търговците. Според чужденците в тази верига мерели продуктите заедно с опаковката и я калкулирали в цената,  което е неправилно и ощетява клиента, жалват се  Руми Мортън и мъжът й.

Англичанката е била крайно възмутена от тази практика. Жената работила същата работа в Англия и дори стигнала до управител на магазин, но подобно третиране на клиентите за нея  е нечувано в  цяла Европа.

Дамата споделя, че  във Великобритания е била дълго време управител и знае как трябва да седят нещата. Жената била шокирана и от наглото поведение на персонала спрямо нея и  от отговора на продавачите.

Според търговците за опаковката  не се начислявало допълнителна цена, затова те не ги вадели  от стойността на продукта, теглен на кантара.

търговска верига СВА

Според мисис Мортън, всяка опаковка тежала около 20 грама , а нейният мъж обичал деликатесна риба от 14,78 лв. килото, така за един килограм тя доплащала 28 ст. заради опаковката.

И предлага н да сметнем колко хора на ден биват така нагло измамени и какви печалби се трупат , възмущава се жената. Според нея подобна политика противоречи на всякакви европейски директиви.

Зад граница в белите държави, не само че от грамажа на разтегления продукт махат  тарата, но и нейната цена да се покривала от магазина.От централата на СВА останали крайно изненадани от този инцидент и обещали да си вземат бележка, защото се касаело за грешка на персонала, а не за цялостна политика на веригата.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/eFsoxV-oyQY

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Чужденци се оплакват: В магазините на CBA ни грабят като пирати!"

  1. Анонимен   07.11.2016 at 9:08

    Така е това са възможно най – неподходящите магазини за пазаруване! Крайно съм разочарована от недобронамереното обслужване , некачествените стоки и сбирщината на персонала , който сякаш е събиран с конкурс 🙁

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *