Чудовищно: ГЕРБ предлагат платеното майчинство да се намали!

майчинството ще намелее ли?

Скандалните предложения на ГЕРБ продължават. Това е най-новата приумица на правителството. След като Дянков се изцепи и раздели заплатите на региони, сега Тотю Младенов предлага да се намали майчинството.

Въпреки стряскащата статистика, сочеща, че демографският срив на нашата държава е най-осезаем. Според работодателите, майките с толкова дълъг отпуск губят трудовите си навици и подкрепят тази, т.нар. антикризисна мярка.

Нека да погледнем отново ужасната статистика със средно 1,4 деца на жена в България. Ние сме на не само на европейското, но и на световно дъно, понеже за смяна на поколенията са нужни повече от две деца. Така се унищожава бъдещето на държавата. Политиката трябва да е обратна, да насърчават младите хора да раждат деца, а не да ги подтискат още повече в тази криза.

безумнията на актикризистните мерки посеган на майките!

Не са малко младите семейства, които разчитат на тези дни майчинство. Парите, които всеки работещ внася като осигуровки за какво ще се харчат? Не стига, че от тази година се увеличи времето за изчисляване на обезщетенията за болнични и майчинство.

Така за майчинството, което е 410 дни и на жените се плащат 90% от работната заплата, сега се гледа доходът за последните 24 месеца, вместо за последните 18 месеца и така правителството пак ощетява младите семейства с малки деца. А ако приемат и тази мярка, кой ще гледа децата, господа депутатите ли?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/f4U_-L51dVg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *