Човекът на Бойко в ЧЕЗ – Димитър Стефанов – Каратиста върти далавери с охранители

Димитър Стефанов - Каратиста

  Димитър Стефанов, човекът на Бойко Борисов в надзорния съвет на ЧЕЗ, който получава 35 хил. лв. заплата, върши далавери зад гърба на бившия си началник Румен Николов – Пашата, показва журналистическо разследване.

Стефанов, чрез когото Борисов дирижираше цените в ЧЕЗ, с момчето за всичко на Пашата. Двамата са съседи в кв. „Драгалевци“. Районът, в който се намират къщите им, се пази от небезизвестна охранителна фирма. В миналото тя се свързва с Маргините, но в момента е в ръцете на Каратиста и Пашата.

„От тази фирма напуснаха много хора, защото не плащат редовно. В офисите й се пазят кадровите досиета на охранителите, които затварят общинската улица на която се намират къщите. С наемането и проучването на охранителите се занимава Димитър Стефанов“, твърдят източниците.

Румен Николов - Пашата

Служителите във фирмата, с които репортер се свърза, твърдят, че за охраната плаща Пашата, а Димитър Стефанов контактува с тях и лично прибира част от парите на хората, без да знае Пашата.

Любопитното е, че сред охранителите има не само спортисти, но дори икономисти, които очевидно Стефанов ползва по някакъв начин.

Самият той, освен че е съсед на Пашата в „Драгалевци“, има още една къща в близост до Киноцентъра в Бояна. Отделно има офис на бул. „Джеймс Баучър“ в София.

След осветляването му от Борисов Димитър Стефанов – Каратиста бил силно притеснен и се опасявал, че доскорошните му благодетели ще го изоставят. „Напоследък никой не го е виждал.

Има основания да се страхува защото знае много за Борисов и Цветанов, за Пашата да не говорим. А всичките тези хора могат да вземат мерки да не се разприказва“, обясняват източниците.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Човекът на Бойко в ЧЕЗ – Димитър Стефанов – Каратиста върти далавери с охранители"

  1. Елизабет   27.02.2013 at 19:58

    Е голяма грешка ! Нещо сте се объркали за Драгалевци , от което всичко изнесено е съмнително.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *