Чистка в Нова тв! Гонят 37 журналисти!

Дидие Щьосел

  Масова сеч на журналисти, редактори, оператори, шофьори и административен персонал бе извършена в Нова тв дни след уволнението на изпълнителния директор Светлана Василева.

В сряда сутринта новият началник в Нова тв – Дидие Щосел, е връчил цели 37 заповеди за уволнение на служители в канала. Почти всички изгонени от медията минават за хора от обкръжението на вече отстранената Светлана Василева.

Списъкът на изгонените от телевизията се оглавява от

Георги Коритаров

отговорния редактор на новините Аглая Коцева, до дни от медията ще изхвърчи и шефката на информацията Красимира Кръстева. Натирени са още четирима редактори от новинарския екип, десетина администратори и счетоводители, четирима оператори и петима шофьори. Не е пожален и личният шофьор на Светлана Василева за когото от доста време вървяха слухове, че е нещо повече от драйвър на шармантната тв шефка. В понеделник от Нова тв вероятно ще бъде уволнен и водещият на сутрешния блок Евгений Генчев. На него все пак ще бъде предложено да остане в телевизията, но не като водещ, а като редови репортер.

Нарочени за гонене са дори и синоптичките в третия национален канал, тъй като новият изпълнителен директор на телевизията Дидие Щосел бил на мнение, че красавиците създавали лековат и силиконов имидж на телевизията. Съсловната клюка гласи, че в близките дни ще хвръкне главата и на Даниела Тренчева.

Пресният началник на Нова тв Дидие Щосел се е заел със задачата на сутрешния блок, който да съумее да стопи разликата в рейтингите с Би Ти Ви, ТВ 7 и БНТ. Сред обсъжданите кандидатури за нов водещ на сутрешния блок е ветеранът Георги Коритаров, прокуден през 2007 г. след корупционен скандал с боса на „Лукойл“ Валентин Златев, стана ясно от достоверен източник. Коритаров бил готов да се върне, но срещу поне 6000 лева заплата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Чистка в Нова тв! Гонят 37 журналисти!"

  1. Мая Драганова   18.08.2012 at 8:25

    Поне визуално господин Щосел не прилича на глупак,но не знам кои са съветниците му. Ако обаче уволни Даниела Тренчева ще направи огромна грешка,защото тя е отличен журналист и има магнетично присъствие на екрана. Много хора гледат новините по въпросната медия само заради нея,а и с Ники Дойнов се допълват чудесно.

    Отговор
  2. Кристалина Мавродиева   20.08.2012 at 11:32

    Е,вярно е отличен журналист и с магнетично присъствие на екрана: НЯМА произнесена правилно НИТО ЕДНА дума от ж.р.ед.ч.Веднага давам част от примерите,списъкът е безкраен:сутринтЪ,вечертЪ,кръвтЪ…мнооого й куцЪ говорнатЪ културЪ!!!А Ники Дойнов я „гони“по изяви!

    Отговор
  3. лора   20.08.2012 at 12:58

    Е защо пък даниела? Хората я харесват , а за недоразумението Евгени Генчев- браво!

    Отговор
  4. лора   20.08.2012 at 20:59

    Само не мога да разбера защо връщат Кеворкян на екрана- този компромитиран и самодоволен,мразещ всички човек? Да не говорим, че нанесе непоправими вреди с облъчването си от екрана и поръчковите си коментари и дс- гоости за развитието на демократичните процеси. А нали е и първият,който ни лансира Симеон и после се покри в миша дупка когато царчето се издъни. Ясно е ,че първа и основна задача на агент Димитър ще бъде да плюе по Костов,това му е любимо занимание. Не може да му прости,че не му даде телевизия навремето. Кеворкян е злобен и отмъстителен човек и ми се гади от него.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *