Ченгета прикриват гафовете на Асен Бербатов

Асен Бербатов се измъкна от лапите на закона с помощта на авери сред униформените

  Лудата глава на семейство Бербатови, Асен, продължава да шофира без книжка. По-малкият брат на Димитър Бербатов бил забелязан зад волана на автомобила си само часове, след като Районният съд в Благоевград му присъди смешната санкция от 1000 лева глоба за системно нарушаване на правилата за движение по пътищата.

Както се очакваше, бившият футболист на „Пирин“ и ЦСКА се размина метър с по-тежка санкция, посъветван от адвокатите си да признае вината си. От съда това бе прието като смекчаващо вината обстоятелство. За леката присъда дикиш хвана и обещанието на Асенчо: „Г-жо съдия, повече няма да правя така!“

Няма, няма, ама обещанията са, за да бъдат нарушавани. Наблюдателни съграждани на Бербатови фокусирали „черната овца“ да фучи с автомобила си из централните улици, а когато след ралито запитан в компания дали изпълнява клетвата си пред Темида, отвърнал високомерно: “Ще си карам както си поискам!“. Из родния рад на Димитър Бербатов пък се пече народна ненавист към самозабравилите се роднини на звездата. Говори се, че на Асен, който миналата година бе заловен на магистралата с кокаин в автомобила си, всеки път му се разминавало не заради фамилията или връзките на брат му, а защото самият той си уредил полицейска шапка.

В края на януари след акция на БОП му бе отнета шофьорската книжка. Образувано му бе съдебно дело, след като за пореден път бе заловен зад волана без документа. Няколко месеца по-рано бопаджиите спряха за проверка сеата на Бербатов след получен сигнал, че в него се превозват наркотични вещества.

С майка си Маргарита Бербатова

На място бил повикан и автопатрул по Охрана на обществения ред, който да вземе отношение съгласно Закона за движение по пътищата, тъй като водачът не предоставил шофьорската си книжка.

За това провинение на Асен обаче учудващо защо двамата служители, пристигнали на мястото на проверката, не съставили акт. „Не само този път, а и редица други изцепки на малкия Бербатов се прикриват от негови другари в полицията“, бесни са благоевградчани.

Припомняме, че по време на акцията „Антидрога“ и майката на Бербатови, Маргарита, която доскоро имаше безупречна биография, се прояви като абсолютна хулиганка, нападайки журналистката Бетина Апостолова. В бойните сцени участие взе и снаха й Димитричка.

Всеки момент се очаква и прокуратурата да повдигне обвинение срещу Асен Бербатов за притежание на кокаин. Братът на Митко бе спипан с дрогата миналия октомври край Дупница. При проверка в детското столче полицаите откриха 20 грама от белия прашец.

Според непотвърдена официално информация Асен не е успял да даде никакво смислено обяснение как коката се е появила в столчето на едногодишния му син, заради което няма да се размине с тежко наказание. Освен ако отново не се разтвори полицейският чадър…

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *