Цигани – пандизчии потрошиха с метални тръби ребрата на Тишо Боксьора в затвора!

Тихомир Георгиев - Тишо Боксьора

  Тихомир Георгиев  – Тишо Боксьора, основен свидетел в процеса срещу Златко Баретата, отрекъл се впоследствие от показанията си, е бил жестоко пребит в столичния затвор от четирима пандизчии.

Бруталната инквизиция над 44-годишнмя Георгиев е осъществена от трима-четирима мургави затворници, които нападнали „касапина на наркомафията“ в собствената му килия. Въоръжени с метални тръби и с боксове, ромите буквално смлели от бой Тишо Боксьора, който бил откаран в безпомощно състояние в лечебницата към Софийския затвор.

Нападението над Боксьора е третата поред наказателна акция срещу него, откакто той бе екстрадиран в началото на годината от Англия, за да излежи присъдата си от 17 години затвор за зверското убийство на наркодилъра Емо Черния от Момин проход. За първи път Тишо бил пребит само часове след като е въдворен в затвора, а в средата на февруари някогашният бригадир на Златко Баретата отново ял бой от цигани в пандиза.

Според надзирателите всички нападения над Тишо Боксьора са поръчани от Мартин Станков – Рашо, който плащал на цигани в цигари, за да стъжнят живота на някогашния му съратник в пандиза. Казват, че Рашо премирал мургавите побойници с по 20 стека цигари за всяко едно нападение над пропелия срещу Златко Баретата бандит. Пред надзирателите ромите твърдели, че биели Тишо Боксьора, за да се защитят – той първи им налитал на бой. И тъй като циганите са мнозинство, тъмни-чарите неизменно приемали за вярна тезата на ромите и даже не ги наказвали за агресията им срещу Тихомир Георгиев.

Уплашени за сигурността на плевенския изрод Тишо Боксьора, началниците на затвора в София взели решение да настанят за постоянно 44-годишния бандит в МВР болница.

„На този етап той ще остане в лечебницата, защото само така може да гарантираме живота му. При последното нападение над него буквално са го премазали от бой.

Тишо Боксьора не може да стане от леглото, потрошени са му няколко ребра. Носът му е счупен, лицето му е мораво от удари, плюе кръв. Описват нерадостната съдба на Тихомир Георгиев санитари от лечебницата на МВР.

Златко Баретата

Сагата с Тишо Боксьора стартира в началото на 2010-а, когато гангстерът бе арестуван като заподозрян за един от физическите убийци на скандалния журналист Боби Цанков. В този момент Тишо Боксьора бе един от високопоставените членове на наркоорганизацията „Фирмата“ – ръководеше наказателна бригада за инквизиции над конкурентни дилъри.

Тишо Боксьора реши да се спаси за серия от извършени от него престъпления, в това число и убийства, като пропее срещу Златко Баретата. Гангстерът разказа в детайли за дейността на „Фирмата“ и дори обяви, че бившият командос му е поръчал разстрела на пернишкия дилър Румен Стефанов – Алф.

През лятото на 2011-а обаче Боксьора изненадващо се присъедини към армията свидетели срещу Златко Баретата, сполетени от амнезия. В съдебна зала той обяви, че е говорел лъжи на предните заседания, тъй като баретите го изтезавали с електрошок. В ъндърграунда обаче се заговори друго – че Златко Баретата е купил мълчанието му c 200 000 лева и с обещанието да го изведе тайно от България, за да не лежи Боксьора в затвора за убийството на Емо Черния, извършено през 2007 г. в Момин проход. И наистина – когато Върховният касационен съд потвърди присъда от 17 години затвор за това убийство, Тихомир Георгиев не бе открит в дома си, за да бъде въдворен в пандиза.

Резачът на пръсти на наркомафията бе открит едва през януари 2012-а в Лондон, когато репортер на британския таблоид „Сън“ разкри, че издирваният за убийство от Интерпол наркопалач на българската мафия преподава бокс в спортна зала в Бърмъндзи, Южен Лондон. Преди да бъде екстрадиран в България обаче, Тихомир Георгиев подаде молба до съдебните власти в Англия да не го пращат в родината му. Боксьора обяви, че у нас ще бъде ликвидиран в затвора и че в най-добрия случай ще бъде подлаган на системни унижения.

Е, засега разбойникът, в чиято биография са вписани няколко убийства, не е изнасилен в дранголника, но пък има време…

 

Жена му протестира срещу монополите

Докато Тишо Боксьора лежи в затвора и яде редовно пердах от мургави пандизчии, съпругата му Боряна активно протестира срещу енергийните монополи.

Митингуващи от София признават пред журналисти, че Боряна Георгиева, половинка на касапина на наркомафията, била сред най-активно бунтуващите се срещу властта и монополите гражданки. Боряна не пропускала митинг в столицата и обута в нелепи тигрови ботушки даже носела транспаранти срещу управляващите и срещу бившия премиер Бойко Борисов. Гангстерската съпруга има повод да негодува – мъжът й вече не изкарва пари от наркотици и рязане на пръсти и уши, а лежи в затвора, коментират познати на амилията.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Цигани – пандизчии потрошиха с метални тръби ребрата на Тишо Боксьора в затвора!"

  1. българин   19.04.2016 at 11:09

    на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

    Отговор
  2. --------------   19.04.2016 at 11:11

    Един християнин и всеки добър човек би желал на тези бежанци /и въобще на всички хора/ да живеят добре и човешки /и да имат работа и мир в техните държави- и където и да се намират по света/, а не да измрат от вируси и прочие /да не забравяме, че и българи в миналото са били бежанци- и че след 1989 година и много българи търсят препитание и оцеляване в чужди държави/.Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма /дори като пожелания/ омраза, съвети /призиви по телевизии, Интернет и т.н/ и т.н- за нечие унищожение и т.н, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие – а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително – от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с – педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро – аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!Ще напиша нещо на друга тема: хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и т.н), изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и т.н, убийства,самоубийства, войни, вражди, омраза, влизане и/или ходене на хора при психиатри (и/или техните психични и т.н проблеми), побои,удари по тялото, кавги и/или спорове, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие и/или думи (дори казани на шега) и т.н-дори показани в филми, сериали и т.н- това е моето мнение! Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Може би само съд може да решава присъдите за всеки човек и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и – било психиатри и т.н) ….На света му трябва да се промени положително- от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия,пошлост, вулгарност, лоши неща, трафиканти на каквото и да е, и т.н-които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята). …

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *