Цветозар Славчев – Църо от бандата на “Наглите” се пече на Халкидики

Цветозар Славчев - Църо купонясва в обятията на пищна блондинка на гръцки остров

  Цветозар Славчев – Църо, който скандално бе оправдан от съда като един от членовете на бандата за отвличания „Наглите„, най-безцеремонно харчи парите от откупите в Гърция.

Възмутени жертви на кървавата банда за похищения споделиха, че преди 2 седмици Църо получил разрешение от съда да напусне България, уж за да отиде на състезание по делтапланеризъм. Гологлавият изверг, участвал в отвличанията на ученика Джорджо Марков, Румен Гунински-син и Ангел Бончев, обаче заминал на почивка на гръцкия полуостров Халкидики заедно с млада блондинка и със свои приятели – до един съмнителни типове с множество криминални регистрации.

Жертвите на бандата за отвличания се опасяват, че Църо може да последва примера на дупнишките феодали Пламен Галев и Ангел Христов и да офейка, преди делото срещу „Наглите“ да влезе на втора инстанция в Софийски апелативен съд. „Църо е доказано свързан с отвличанията, но по непонятни причини го оправдаха на първа инстанция заедно с Павел Прасето. Никой не може да ме убеди, че само четирима човека са извършили 13 похищения на влиятелни хора и са прибрали 6 милиона лева за живота им“, коментира един от потърпевшите от „Наглите“, пожелал анонимност.

Бандата на "Наглите"

През април Ивайло Евтимов – Йожи, Прокопи Културиста, Данчо Релето и Любо Гребеца бяха осъдени на по 18 години затвор като членове на „Наглите“, а Павел Прасето и Църо бяха оправдани. Братята Лебешковски пък получиха минимални присъди от по година за притежание на незаконно оръжие и взривове, открити при обиски в домовете им. Деветият от бандата – Киро Шкафа, бе ликвидиран само ден преди четенето на присъдите на „Наглите“.

 

Планирал да похити щерката на шефа си

Още докато съдебният процес срещу зловещата банда за отвличания течеше, Цветозар Славчев – Църо се ползваше със странни привилегии от съда. Разбойникът на два пъти бе пускан от магистратите за състезания по делтапланеризъм в чужбина. Църо е бивш охранител на енергийния бос от „Фронтиер“ Красимир Георгиев, а след разбиването на бандата антимафиотите съобщиха, че гологлавият глиган е подготвял похищението на дъщерята на Георгиев, която е студентка в чужбина. Заради осуетеното престъпление Красимир Георгиев дари компютри за 50 000 лева на МВР.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *