Цветан Цветанов – приятел с тъста на Брендо – Сашо Бицианито!

Цветан Цветанов

  Цветан Цветанов е в приятелски отношения с Александър Добринов – Сашо Бицианито, твърди представител на стария столичен хайлайф.

Сашо Бицианито е дядо на отвлечената Лара и тъст на татко й Евелин Банев – Брендо. Брендо и дъщерята на Александър Добринов Моника са разведени, но продължават да поддържат отношения заради децата.

Александър Добринов е на 69 години, фирмата му е вносител на италианската марка за дрехи „Бициани“. Добринов се слави като един от първите частни бизнесмени в България. Започва

Евелин Банев - Брендо

дейността си по Указ 56 в края на 1989 година. Преди това има тесни отношения с Министерството на вътрешните работи и лично със зам.-министира Григор Шопов, който има и ресор „Държавна сигурност“.

„Сашо беше директор на търговски предприятия, включително и зад граница. Като такъв си беше и служител на ДС. Контактите му с Италия са от службите за сигурност.

Григор Шопов му беше приятел“, разказва източникът ни, който по това време също се движи в тези среди.

Григор Шопов

Григор Шопов се оттегля с падането на комунизма през ноември 1989 година заедно с дългогодишния си шофьор Генчо. С протекциите на Шопов в Седмо главно управление на ДС е назначен синът на шофьора му – бившият вече вътрешен министър Цветан Цветанов.

„Бащата на Цветанов и тъстът на Брендо се знаеха покрай ДС и Григор Шопов. Знам, че Цецо и Сашо поддържат отношения и до днес.

Сашо Добринов се изпокара със зет си още през 2005-2006 година и не знам Цветанов и Брендо да са близки, но тъст му и тъщата Анна – със сигурност“, разказва запознат с отношенията им отпреди 20 и повече години.

Контактите на дядото на отвлечената Лара с Цветан Цветанов се засилили покрай похищението, но не дали особен резултат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *