Цветанов обримчил със СРС-та и жената на Веско Маринов, за да докаже, че му кръшка!

Веско и Цветанка когато се обичаха

  Бившият МВР шеф Цветан Цветанов е в дъното на проваления брак между Веско Маринов и жена му Цветанка. Приближени, които са наясно с драматичната раздяла между трубадура на полицията и съблазнителната блондинка разкриват, че Веско хванал жена си в изневяра с помощта на специални разузнавателни средства (СРС), които били абсолютно незаконно приложени срещу повратливата Цветанка.

Спец-ченгета от секретния отдел СДОТО подели да подслушват мобилния телефон на похотливата Цветанка през миналата изпролет на 2012-а, след като в столичен ежедневник била публикувана информация, че Цветанка изневерява на потния естрададжия с турски бизнесмен, от когото купувала на едро бижута за бутиците си в София.

Тъй като в този период Цветанка действително често пътувала до южната ни съседка, откъдето вкарвала и платове на едро, Веско бил убеден, че информацията във вестника е достоверна. Затова използвал приятелството си с Цветан Цветанов и издействал половинката му да бъде слушана. В този момент палавата силиконка от село Железница била бременна, а Веско Маринов бил обхванат дотолкова от параноя, че се съмнявал, че не той е забременил съпругата си.

Веселин Маринов

Двуседмичното наблюдение над Цветанка, осъществено в ранна пролет, не дало резултат – в този период фриволната дама си държала краката затворени и не поддържала съмнителни интимни контакти с други мъже.

Отношенията между Веско Маринов и жена му обаче се влошили, а блондинката направила спонтанен аборт. Това още повече отчуждило семейството. ,.След като загуби плода, Цветанка отказваше да прави дълго време секс с мъжа си под предлог, че има хормонални проблеми. Всъщност тя се бе отчуждила от Веско, тъй като той й правеше перманентни скандали за щяло и нещяло'“, споделя пред журналисти близка приятелка на Цветанка.

През лятото на 2012-а блондинката завързала любовен романс с футболната легенда Христо Стоичков. Двамата се запознали в Етрополе, където Цветанка гостувала с мъжа си Веско Маринов, с Цветан Цветанов и със земеделския министър Мирослав Найденов в ловното стопанство на депутата от ГЕРБ Емил Димитров.

Цветан Цветанов и Цветанка на концерт на Веско Маринов

Кога точно е пламнала любовната афера със Стоичков остава загадка. Цветанка започнала да пътува често до Етрополе, тъй като синът й рита футбол в юношеската формация на футболния тим „Чавдар“, собственост на Емил Димитров. Невярната съпруга на Веско лъжела мъжа си, че ще остане да спи със сина си в хотела на Валентин Златев край Правец, а всъщност се вихрела в къщата на Стоичков в Етрополския Балкан, докато синът й бил в спортното общежитие в Етрополе.

„Веско Маринов започна да се усеща, че жена му кръшка, когато в медиите започнаха да циркулират снимки на Цветанка с Ицата. Циничното в случая е, че снимките бяха от концерт на Веско в Пловдив. Докато трубадурът на МВР се потеше на сцената, жена му и Стоичков флиртуваха демонстративно. Намериха се хора в ГЕРБ. които да направят интригата, като кажат на Веско, че Стоичков много се навърта около жена му“, разказва запознат в детайли с историята.

Така в края на август 2012-а Цветанка е поставена за втори път под наблюдение освен че телефонът й се подслушва, ченгета монтират скрити камери с висока резолюция и звуков сигнал в семейния апартамент на Маринови в Студентски град, до арката на НСА.

Резултатите от незаконното подслушване и следене са съкрушителни за Веско Маринов – Цветанка му изневерява не само с Христо Стоичков, но и с депутата Емил Димитров. В телефонни разговори палавата силиконка нарича Христо „амор“ (любов – бел. ред.), двамата обсъждат в детайли бурните си сексуални преживявания. В подслушаните телефонни разговори Стоичков говори „мили мръсотии“ на Цветанка, а тя се смее доволно и похотливо. Камерите, монтирани в апартамента, също дават резултат – в жилището на Веско Маринов често гостува Христо Стоичков. В апартамента влиза даже и министър от ГЕРБ, който обаче не се среща интимно с Цветанка, а с нейната сестра.

Цветанка с Христо Стоичков

„Веско Маринов беше толкова омерзен от съпругата си, че даже не искаше да я вижда. Затова й написа писмо и приложи към него стенограма от няколко телефонни разговори на Цветанка с Христо Стоичков. Затова и писмото е дълго 34 страници разкриват приятелки на палавата блондинка.

След като е заловена от мъжа си, уплашената Цветанка търси помощ от Стоичков. Камата я прибира за известно време при себе си в Барселона.

Някой обаче дава СРС-тата от записаните разговори и на съпругата на Модерния ляв. Уплашен, че бракът му е Марияна може да бъде разтурен заради мимолетна афера с жената на Веско, Стоичков преустановява контактите си с Цветанка.

Разжалвалата половинка на потния естрададжия остава и без апетитния си бизнес с дрехи – луксозният й бутик за дамска мода в центъра на София хлопва кепенци. В бутика основно пазаруваха с държавни пари Цецка Цачева, Искра Фидосова и други знатни дами от ГЕРБ, които си шиеха тоалети по поръчка.

Днес Цветанка се мъчи да забрави кошмарната история от миналото лято – тя е щастливо влюбена в по-младия от нея говорител на ЦСКА Иван Ченчев. Пресаташето на „червените“ е кандидат за депутат от БСП.

Днес Цветанка иска да забрави и бившия си съпруг, и най-добрия му приятел Цветан Цветанов. Пред приятели тя е споделяла; „Цветанов успя да ни раздели с Веско. Той не ме харесваше от първия момент и впрегна цялата си мощ, за да разтури отношенията ни. Жалко, че Веско допусна да падне в такъв грозен капан и позволи срещу мен да бъдат прилагани незаконни СРС-та“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *