Христо Стоичков: Не ме замесвайте в горските интереси!

Христо Стоичков

Футболната легенда се припозна в едно изказване от парламентарната трибуна. Камата официално обяви в народното събрание, че  не желае името му да бъде замесено във връзка с частните интереси в горите. Стоичков направи този коментар, провокиран от думите на БСП депутата Димчо Михалевски.

Михалевски по време на дискусия за горите, намекна за известен  спортист, който има бизнес интереси в горските масиви и е близък до депутат от групата на ГЕРБ, но не цитира имена. Христо пожела депутатът да съобщи свободно имената на въпросния спортист, защото всички спортисти в България са видни и изказа мнение, че не му е приятно да съобщават името му индиректно. Камата сподели още, че ако имало нещо спрямо него, депутатът да му дойде на гости в Етрополския Балкан, за да види какво е направил. Също така може да

Камата

иде и в Испания, и в Америка, за да разбере какво прави Камата за децата в България, изтъкна той. Да разясним, че Христо Стоичков е близък до парламентариста от ГЕРБ Емил Димитров, който скоро бе набъркан в лобистки скандали, свързани с горите. Футболната легенда коментира още, че не един или два пъти бил нападан и щели да продължават да го атакуват завистниците. Стоичков си призна, че си режел дървета от гората, но само за камината и това ако го прави горски мафиот, значи е такъв. Скоро предстои Христо Стоичков да се види с Цецка Цачева по повод на проект за спортен празник в Плевен за децата от региона.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iSMQsDSbm78

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *