Хора на Таки се вклиниха в протестите

Мирослав Пелтеков - Мирката

  Вместо да са в затвора, наркодилъри от групировката на Христофорос Аманатидис – Таки се включват в мирните протести срещу правителството, за да провокират напрежение, разбра се от прокуратурата, където работят по сигнали за конкретни лица. Основните организатори на групи от хулигани били люлинските босове Мирката и Пелтека, които наследиха бизнеса с дрога след бягството на Таки от България.

„Ултрасите на ЦСКА свалиха Бойко през февруари, феновете на „Левски“ получават пари да провокират напрежение сега“, обобщава ситуацията привърженик на столичния отбор „Славия“, който разпознава много от колегите си хулигани по протестите в София.

Според сигнала в прокуратурата от партия „Атака“ Румен Пашата плащал по 50 хиляди лева на ден на Тони Изолацията, който разпределял парите на Любо Младежа от Бандата на чуковете.

Направихме журналистически проверки и тази информация, се оказа не съвсем вярна, защото Любомир Костадинов – Младежа е в затвора. Той е от ниските нива в организацията на Таки, осъдени за разпространение на наркотици, за разлика сг големите босове, които с помощта на ГДБОП и верни на ГЕРБ прокурори продължиха да се занимават с престъпния бизнес.

Станимир Флоров

Вероятно от „Атака“ бъркат Любо Младежа с Любо Гребеца – ММА боец и доверено лице на Таки, но доказателства за участието му в протестите не са открити.

Останалата част от сигнала е достоверна установи разследване. Мирката и Пелтека заедно с Тони Изолацията контролират голяма част от феновете на „Левски – Запад“, които по оперативна информация се занимават и с разпространение на кокаин и марихуана.

Точно членове на тази организация са забелязани по протестите в София, но не са носили лични документи, за да не ги идентифицират бързо униформените.

Неслучайно в последните дни на мястото на протестите е и шефът на звеното, което отговаря за футболното хулиганство в столичната полиция.

Любомир Костадинов - Младежа

Заподозрените, че вземат пари от ГЕРБ и Пашата, Мирката и Пелтека са галениците на ГДБОП под ръководството на Станимир Флоров, разказват техни конкуренти от София.

След като Таки бе оставен да избяга безнаказано, Мирката и Пелтека стават защитени свидетели срещу ниските нива в организацията, които опират пешкира за наркоразпроетране-нието, а големите босове се спасяват.

Таки е в чужбина, Ицо Исуса се издирва, а третото ниво на бандата – Камен Куката, Кирчо Руския, Тони Застраховката и Радо Слънцето, са с повдигнати обвинения, но са на свобода. Според наши източници те са „на каишка“ на хората на ГЕРБ в ГДБОП, за да послужат, когато е необходимо.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Хора на Таки се вклиниха в протестите"

  1. stamen trendafilov   06.01.2014 at 17:41

    tova prosto sa edni postkomunisticheski matastazi

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *