Хамстера открива ударно публични домове в центъра на столицата

Антон Петров - Хамстера

  Антон Петров – Хамстера, сподвижник на мафиотския бос Алексей Петров, отново завзе ударно проституцията в центъра на София. От месец насам публичните домове в района около централния столичен бул. „Витошка“ никнат като гъби, като всички бардаци са под контрола на Хамстера.

Според източници от ъндърграунда в момента около 80 жрици на любовта предлагат сексуални услуги в офиси, собственост на Антон Петров, като дневният оборот в секс империята на „Октоподите“ надхвърля 30 000 лева. Както е известно, 50% от заработените от проститутките пари отиват за сутеньорите, които се отчитат на Тони Хамстера.

Съдебната палата в София

Шеф на сутеньорите, който всяка седмица отчита парите на гангстера Антон Петров, е мъж с прякор Емо Русия, който до неотдавна е работил под шапката на братя Маргини. Русия преминал към структурите на Алексей Петров, след като му било обяснено, че няма друг вариант да остане фактор в бизнеса с жива плът. Централният офис – майка, откъдето сутеньорите разпределят на адреси работещите за тях проститутки, се помещава на метри от Съдебната палата. На адрес „Алабин“ №27, на първия етаж всяка нощ се събират десетки таксита, които водят зажаднели за плътски удоволствия мераклии.

Други два публични дома под шапката на мафиотската организация „Октопод“ се помещават в кооперации на бул. „Витошка“, а единият от новооткритите офиси се намира на същия адрес, на който преди години функционираше един от най-оборотните бардаци на Алексей Петров – на ъгъла на ул. „Парчевич“ и „Витошка“.

Цената за час сексуални ласки в бардаците под контрола на Трактора и Антон Петров е твърдо закована на 80 лева. В близките дни „Октоподите“ ще открият и нов офис – луксозен мезонет, в който ще работят ВИП проститутки при цена от 150 лева за час. Повечето от дамите са момичета, проституиращи доскоро за арестувания сводник Дани Обувката. Вносителят на модни обувки и топ сутеньор на София разполагаше с над 200 топ красавици, които проституираха под негово напътствие. След като миналата есен Обувката бе задържан, много от жриците му се съгласиха да сменят работодателя и минаха на отчет към Хамстера.

Запознати с плановете на силовия застраховател от „Лев Инс“ твърдят, че бандитът обмисля да възроди и дейността на модна агенция „Май Агенси“, като ВИП бардакът с манекенки и фолкпевици ще работи под друго име и с други представители.

През лятото на 2012-а Антон Петров – Хамстера и шефът на модната централа Мирослав Йончев бяха задържани и обвинени като босове на проституцията, за които работели над 50 популярни – манекенки и чалга звезди. Средната тарифа на нощ на хубавиците била твърдо фиксирана на 1000 лева. Ролята на касиер на ВИП бардака изпълнявала носителката на приза „Мисис България 2006″ Ралица Тодорова. Веднъж седмично тя отчитала между 40 и 50 000 лева лично на Антон Петров – Хамстера.

В хода на разследването изплува името и на друга популярна модна шефка – вдовицата на Васил Папазов – Ирина, която отдавала момичета под наем за бардака на Тони Хамстера. Шефката на модна агенция „Интерсаунд“ предоставяла манекенки и на Росен Чолов и вероятно ще бъда вписана като защитен свидетел в процеса срещу представителя на братя Маргини в бизнеса с жива плът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *