Хамстера и от ареста продължава да контролира бизнеса с ВИП проститутките

Антон Петров-Хамстера

  Дясната ръка на Алексей Петров Антон Петров-Хамстера е имал идея да разшири бизнеса със скъпоплатена манекенска плът и да завземе клиенти с нови територии, научихме от достоверен източник. Затова от началото на годината той дал заповед на наказателната си бригада да респектира собственици на известни столични нощни заведения, които трябвало да се съгласят да работят с него.

Офертата била в дискотеките да се вкарват ВИП проститутки с цел да ухажват платежоспособни клиенти.

Момичетата трябвало да имат резервирани маси, както и някакъв лимит за напитки. Ако клиент захапе и си поръча момиче за секс, половината пари отиват за нея, а останалата част се дели между собственика на заведението и Хамстера.

Според информация на полицията, арестуваният заедно с Антон Петров негов шофьор Цветко Цветков, както и други яки момчета от неговото обкръжение са провели разговори с няколко от собствениците на нощни клубове в София. Част от тях били заплашени, че ако не се съгласят да предлагат проститутки, в заведенията им може да избухне „случаен“ пожар.

Уплашените бизнесмени са приели офертата.

Атакувани са заведения основно в Студентски град, в това число и чалго-теката „Плаза“, която е собственост на певеца Константин. Подобно предложение е отправено към две много звестни нощи заведения, които се намират в центъра на София.

От там обаче хората на Алексей Петров са били позорно изгонени.

До нас достигна информацията, че Трактора възложил на хората си дори по-генерална задача. Чрез авера си Марчело Джотолов е направил опит да се вземе на безценица популярният столичен клуб „Версай“, който се намира зад сградата на БНБ и той да бъде превърнат на бардак. „Версай“ са верига от заведения в цялата страна. Клубовете са собственост на скандалния варненски бизнесмен Борислав Манджуков.

Борислав Манджуков

В края на миналата година спецполицаи са засекли среща между него и Марчело Джотолов.

На нея съденият по делото „Октопод“ гангстер е натискал варненеца да прехвърли „Версай“ във фирма от орбитата на „Лев Корпорация“.

Борислав Манджуков бе арестуван на 26-ти юни т.г. при спецакция на ГДБОП кръстена „Цигараджиите“. Оказа се, че собственикът на чалга клубовете заедно с митничаря Георги Владимиров – Фози са вкарвали в България контрабандни цигари.

Става въпрос за схема, при която китайски тирове влизат в страната, обявявайки, че изнасят стоките за държави в ЕС, а всъщност вътре има скрити акцизни стоки.

Другите играчи в контрабандните канали са с прякори Цайса, Белия, Дебелия, Кратунката и Пингвина.

Георги Владимиров - Фози

Връзката между Манджуков и Алексей Петров е дългогодишна и е минавала през Румен Божинов-Цайса. Той беше поставен като заместник-директор на Агенция „Митници“ между 2008 и 2009 г. именно от Трактора, който по това време беше висш държавен служител. Божинов контролираше и всички контрабандни канали, минаващи през Варна. Според хора от ъндърграунда всяка сряда парите от тях се носеха с куфари в офиса на Петров на басейн „Спартак“.

В престъпните афери е участвал и Манджуков.

Срещу него се води разследване за ДДС измами от 2009 г. по сигнал на сегашния шеф на НАП Красимир Стефанов, в който се посочва, че са приложени различни схеми с месокомбинати и търговия със земя. Манджуков е собственик на две от най-известните увеселителни заведения във Варна – “Екзит“ и „Булгари“, прекръстени на „Версай“ и „Верту“. Собственик е и на чейнджбюра, които често биват проверявани заради системни нарушения.

Приятелката на Манджуков пък бе похитена от осем маскирани през 2003 г., докато паркирала колата си в двора на вилата.

Размерът на подкупа, който поискали на Манджуков бил 500 000 долара и естествено са били наясно, че ще им ги платят, тъй като бизнесменът разполага с тази сума.

В сряда тази седмица пък състав на Апелативния съд скандално пусна на свобода митничаря Фози и бизнесмена Манджуков. Владимиров се налага да заплати 20 000 лева, а Манджуков 30 000 лева парична гаранция. Магистратите смятат, че няма вероятност тримата да извършат друго престъпление, понеже е установено, че контрабандните цигари без бандерол са иззети от тировете в края на август 2011 г. и през септември същата година.

Разбра се, че въпреки арестите на Хамстера, Цветко Цветков и шефа на модна агенция ,,Май Ейджънси“ Мирослав Йончев, бизнесът с манекенки проститутки продължава да върви макар и не с оборотите от преди. Парите сега се отчитали на лице с прякор Тапата. Той е колега на Цветко Цветков и човек от охраната на Хамстера. Проведени били и срещи с момичетата от каталога „Салата Цезар“, като ги увещавали, че няма да имат проблеми от тук нататък. Въведена била и нова схема на работа.

ВИП проституцията, в която участват известни модели, ще е само зад граница. Нямало вече да се поемат поръчки от българи, за да не стават издънки. Тези от девойките, които все пак искат да работят на родна територия, ще го правят, но на по-ниски цени максимум до 300 лв. на час. Направен е и нов каталог, който е качен в чуждестранен сайт, забранен за гледане в България. Достъп се дава само с парола на отбрани и проверени клиенти.

Според запознати обаче в скоро време се очаква нова полицейска акция, която ще доизкорени остатъците от престъпната групировка „Октопод“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *